Logo 24G

Els tests ADN més complets de l'mercat

Descobreix la teva genètica amb el nostre test ADN

La genètica és senzilla

El nostre Test ADN és la prova

No importa a quin país visquis. T'enviem el nostre kit a casa i ens encarreguem de tot. És tan senzill com utilitzar el nostre kit de saliva.

empresa de genètica líder a Europa

EMPRESA LÍDER EUROPEA

Amb milers de clients a més de 100 països. El treball de laboratori i tot el processat algorísmic de 24Genetics es realitza a Europa. I per descomptat, sota les lleis europees. Portem la privadesa a l'extrem. Fins i tot més enllà del que exigeix ​​la normativa europea. En 24Genetics no comercialitzem les dades dels nostres clients. La majoria de les grans empreses del sector obtenen beneficis venent les dades genètiques dels seus clients. Nosaltres no.

Saber més.

test genètic complet

UNA PROVA D'ADN, 7 INFORMES

24Genetics és la companyia amb major varietat de test de l'món. Amb un sol kit d'ADN podeu obtenir els nostres 7 informes. Ancestres. Salut. Nutrigenètica. Cura de la Pell. Talent i personalitat. Esport. Farmacogenètica.

Però també podeu comprar un sol informe avui i més endavant demanar qualsevol altre. No hauràs d'enviar cap altra mostra de saliva. I això no ha fet més que començar. Cada cop podrem oferir-te més informació útil del teu ADN.

Saber més.

test ADN complets

ELS TEST D'ADN MÉS COMPLETS DE MERCAT

Només compara el nombre d'apartats. Altres tests a penes poden veure la teva ancestria en unes poques regions. Nosaltres ho fem en milers. Altres et mostren un grapat de trets relacionats amb esport, nutrició o pell. Nosaltres us oferim informes complets amb centenars d'apartats. Però no només això. Els nostres algorismes són molt més avançats. Estem dos anys per davant de qualsevol test ADN del mercat.

Saber més.

Nutrició

Més Informació

Esport

Més Informació

Farma

Més Informació

Pell

Més Informació

talent

Més Informació

ancestres

Més Informació

Salut

Més informació

Tot en un

Més Informació

Has pensat en distribuir proves genètiques? Ajuda als teus pacients o clients a gaudir de la seva millor salut i benestar i converteix-lo en part del teu negoci.

dades en brut

Tens ja un test genètic d'una altra empresa?

Si ja heu realitzat una prova genètica de 23andme, Ancestry.com, FTDNA, MyHeritage o qualsevol altra companyia, podem utilitzar les dades brutes del vostre mapa genètic (raw data) per crear els vostres informes de 24Genetics. Informe d'ancestres, esport, nutrigenètica, pell, etc. Demana ja els teus informes i treu el màxim profit a la teva informació genètica.

0
    0
    Cistella
    La seva cistella està buida