Qui som

24Genetics és una startup Europea de Biotecnologia que opera ja en més de 90 països. Formada per un equip internacional de reconegut prestigi científic, és ja la major empresa europea de test genètics de prevenció i ancestres. Els nostres test d'ADN estan reconeguts per la NCBI, l'organisme més important de genètica del món. Som l'empresa de més varietat de test directes al consumidor final i estan considerat com els més complets del mercat


Per què escollir 24Genetics?

icona 8 24genetics equip


PRIMERA EMPRESA EUROPEA DE TEST DE SALUT I ANCESTRES

Amb vendes en més de 90 països som una de les empreses amb major creixement internacional. A Europa som líders en diversos dels nostres productes i comencem a ser un dels jugadors més importants en la resta de les regions. Els nostres informes estan disponibles en més de 5 idiomes.

icona 7 24genetics equip


UN SOL TEST,
7 INFORMES

Som la companyia d'ADN al consumidor amb el major cartera de productes del món. Amb un sol kit ho tens tot. Pots demanar el teu pack avui amb els 7 informes. O pots comprar un només informe (per exemple Ancestres) i el dia que ho necessitis podràs demanar-nos qualsevol de la resta dels informes perquè no caldrà enviar-te un altre kit d'extracció.

icona 5 24genetics equip


ELS TEST GENÈTICS MÉS COMPLETS
DEL MERCAT

El nostre test d'Ancestres és capaç de mostrar el teu% d'ADN en més de 550 regions. Altres test d'Ancestres del mercat veuràs que no són capaços de mostrar-te ni 50 regions. El nostre test de Salut té més de 250 apartats (aviat seran més de 500), enfront dels menys de 100 del líder als EUA. Compara la resta dels nostres test i veuràs que som els més complets.

icona 7 24genetics equip


LA MILLOR TECNOLOGIA:
ILLUMINA I NOMÉS ILLUMINA

Es poden fer tests genètics barats o es poden fer bons. Nosaltres hem apostat per la qualitat. El nostre test genètic està basat 100% en tecnologia Illumina, en màquines de seqüenciació d'Illumina, amb xips de Illumina i en laboratori europeu per garantir la màxima qualitat.

icona 3 24genetics equip


MÀXIMA SEGURETAT:
NO TENIM LES TEVES DADES ONLINE

Som conscients de la importància que tenen les teves dades genètiques i no ens la juguem a l'hora de protegir-los. No volem que la teva informació quedi exposada, i no tenir-la en línia ens sembla el nivell màxim de seguretat que podem implementar.

icona 2 24genetics equip


NO VENEM
TEVES DADES GENÈTICS

La majoria de les grans empreses del sector, obtenen els seus beneficis venent les teves dades genètiques. Vendre un test barat per després vendre l'ADN és una pràctica habitual, especialment en empreses no europees. No et deixis enganyar amb preus baixos, has de ser conscient del que hi ha darrere. Informa't.

icona 1 24genetics equip


PRIVACITAT
I MÉS PRIVACITAT

Portem la teva privacitat a l'extrem. Anem molt més enllà del que les lleis europees ens exigeixen. Des del moment en què fas el test, el teu mostra passa a ser un codi anònim, i ni tan sols el teu informe portarà el teu nom complet.


DNA Internationa

×

Iniciar Sessió