Test genètic esportiu

El test genètic esportiu que marcarà la diferència

El test genètic esportiu és l'eina perfecta per treure-li el màxim partit als teus entrenaments. Entrenar dur, de vegades ja no és suficient; entrenar amb intel·ligència és l'important i en el teu informació genètica estan les respostes. 

Sports DNA test

Informes disponibles per a dones Anglès, alemanyFrancèsitaliàPolonès i Español

Sports DNA test

 Informes disponibles per a homes Anglès, alemanyFrancèsitaliàPolonès i Español

Tan fàcil com fregar un bastonet de cotó dins de la boca i les portes de la genètica esportiva s'obriran per a tu. No importa on visquis, manem els nostres kits a qualsevol racó del món i ens encarreguem de tot. En unes setmanes et donarem la informació necessària, basada en les teves dades genètiques, per treure el millor profit als teus entrenaments i t'ajudem a assolir les teves metes i evitar lesions.

El test genètic esportiu de 24Genetics és el més complet del mercat. Si comparem la informació que proporcionem és més del doble de la que t'ofereix la majoria dels informes genètics esportius de la competència; compáranos. 

Aquests són els apartats del Test Genètic Esportiu de 24Genetics. 

perfil Esportiu
 
En aquesta part del test genètic analitzarem com et posiciona la teva genètica en capacitats com la potència, la Resistència, la Força, la Capacitat Aeròbica, la Capacitat Pulmonar i la Recuperació.
 
perfil Muscular
 
Veurem la predisposició dels teus músculs als treballs de força, la resposta a l'entrenament de resistència, el rendiment múscul esquelet, i la fatiga muscular, i fins i tot podrem valorar la capacitat de regeneració del múscul segons el teu codi genètic. 
 
perfil Metabòlic
 
No a tots ens afecta de la mateixa manera la pràctica esportiva ni té els mateixos efectes. Podrem veure els teus predisposicions genètiques al benefici global de l'esport en el teu organisme, la sensibilitat a la insulina, la teva eficiència metabòlica, com pot afectar al teu índex de massa corporal i fins i tot com pot afectar el colesterol.
 
Risc de Lesions
 
Diversos estudis han associat certes mutacions genètiques a tenir una predisposició més gran a patir algun tipus de lesions. Podrem veure la teva predisposició general a tenir lesions, fractura per sobrecàrrega, risc de lesions en articulacions i risc de trencaments de tendons i lligaments. Aquesta informació t'ajudarà a tu, al teu entrenador personal i al teu fisioterapeuta a reforçar aquelles zones on tinguis més risc de lesió.

perfil Cardiovascular
 
Podrem observar el teu predisposició a reduir les pulsacions a través de l'entrenament intensiu i la teva resposta de la tensió arterial a la pràctica esportiva.

 

És important tenir en compte que aquest és un test genètic esportiu i que la informació genètica proporcionada per 24Genetics és vàlida únicament per a investigació, informació i usos educatius. En cap cas és vàlida per a ús clínic.

 

 

CAIXA PRODUCTE 24GENETICS ESPORT 2

VULL EL MEU TEST GENÈTIC ESPORTIU

 

FREE ALPINE A

Preguntes i respostes: 

Com es fa aquest test genètic esportiu?
 
Et enviem un kit a casa amb unes senzilles instruccions. Només hauràs de fregar un bastonet de cotó dins de la boca. En acabar t'ho recogenos o ens ho manes de tornada i en unes setmanes t'hauràs al teu email els resultats.


A quins països podeu enviar aquest test?
 
Vam nostres kits d'ADN a qualsevol país del món. A Europa i USA t'ho enviem per missatger, fora d'aquesta zona tu tries si vols que t'ho enviem per correu ordinari o si prefereixes que et enviem i recollim el kit per missatgeria privada.
 
 
Si tinc predisposició a algun tipus de lesió, és segur que em lesionaré?
 
La resposta és no. Que tinguis una predisposició genètica a algun tipus de lesió no vol dir que et vagi a afectar. Simplement vol dir que, partint de la teva genètica, tens un major risc estadístic de tenir aquesta lesió. La informació genètica ens serveix precisament per conèixer els nostres punts febles i forts per poder actuar en conseqüència i poder evitar moltes d'aquestes lesions amb un entrenament adequat.
 
 
¿Tot depèn de les meves gens?
 
No, som els nostres gens i les nostres experiències. Els teus gens clar que et afectaran a tots els aspectes de la teva vida, però com tractis al teu cos ia la teva ment pot marcar la diferència. Els tests genètics ajuden a entendre'ns millor.


 
He de fer canvis dràstics en la meva salut amb les dades d'un test genètic?
 
No, qualsevol canvi que afecti la teva salut ha d'estar monitoritzat per un metge.

Són tots els tests genètics esportius iguals?
 
No, ni semblants. El nostre test està realitzat sobre equips Illumina (la marca de més prestigi del mercat), a partir d'uns 700.000 marcadors genètics i el nostre informe esportiu és, sens dubte, el més complet del mercat.

 

D'on traieu les conclusions del meu informe?
 
Un cop extret l'ADN de les teves cèl·lules i llegida el teu genètica a través dels equips de Illumina, apliquem al teu mapa genètic les investigacions genètiques esportives més consolidades i rellevants que la comunitat científica ens ofereix. A cada un dels apartats indiquem en quin estudi genètic ens basem per si tu, o el teu personal mèdic vol entendre per què diem el que diem. A baix tens alguns exemples d'aquests estudis.

CAIXA PRODUCTE 24GENETICS ESPORT 2

VULL EL MEU TEST GENÈTIC ESPORTIU

 

FREE ALPINE A

La informació genètica proporcionada per 24Genetics és vàlida únicament per a investigació, informació i usos educatius. En cap cas és vàlida per a ús clínic.

 

Exemple d'alguns estudis que suporten el nostre test genètic esportiu:

DNA Internationa

×

Iniciar Sessió

×

Banner skinfree dtc 400x300 A