Logo 24G

Estudi genètic esportiu

Per arribar al cim no n'hi ha prou d'entrenar dur. Entrena amb intel·ligència. Coneix les teves capacitats esportives amb un estudi genètic esportiu.
Més informació
test-genètic-esportiu
caixa producte esport

Conéixer-se un mateix és el millor punt de partida. El nostre estudi genètic per a l'esport és el més complet del mercat actual. Et proporcionarà dades clau per planificar el teu programa d'entrenament de la manera més intel·ligent. Ajudant-te a assolir els teus objectius i evitant lesions.

 

Descobreix les teves capacitats genètiques amb un estudi genètic esportiu!

Perfil esportiu

Amb aquest estudi genètic analitzarem els teus gens i la teva predisposició a rendir en esports de resistència davant d'explosius. Examinarem la capacitat aeròbica (VO2max) inscrita als teus gens. Així com altres capacitats relacionades amb lesport.

Perfil muscular

Veurem la predisposició dels teus músculs als entrenaments de força. Podem veure el que diuen els teus gens sobre la resistència dels teus músculs a la fatiga i fins i tot podem, amb un simple estudi genètic, avaluar la capacitat dels teus músculs per regenerar-se, basant-nos en el teu codi genètic.

perfil Metabòlic

L'exercici no afecta tothom de la mateixa manera. Al teu codi genètic, podem veure el teu predisposició als beneficis de l'esport. Com estàs predisposat a perdre pes. La teva sensibilitat a la insulina i el rendiment esportiu. I fins i tot la teva predisposició a la reducció del colesterol a través de lexercici.

Risc de patir lesions

Varios estudios han asociado ciertos genotipos con una predisposición a sufrir cierto tipo de lesiones. Estas implican, por ejemplo, a las articulaciones. Podem parlar-te d'aquesta predisposició, expressada en certs gens i associada a una fragilitat més gran en els lligaments ia altres patologies específiques, com els problemes al tendó d'Aquil·les.

Perfil cardiovascular

Podem veure què diuen els teus gens sobre com pot reaccionar la teva pressió arterial a l'exercici. Fins i tot la teva predisposició a reduir-la mitjançant l'exercici regular i entendre l'impacte de la teva genètica sobre l'efecte de l'exercici al colesterol HDL oa la freqüència cardíaca.

Descarrega el nostre exemple d'informe d'ADN Esportiu.
Informes disponibles en anglès, alemany, francès, italià, polonès i espanyol.

informe de prova d'esport
informe de prova d'esport

Per arribar a dalt de tot al món esportiu no n'hi ha prou amb entrenar dur, cal entrenar amb intel·ligència.
Conèixer-se un mateix i saber com influeix la genètica a l'esport és el millor punt de partida. El nostre estudi genètic esportiu és, ara com ara, el més complet del mercat. Et donarà les dades clau amb què planificar de la manera més intel·ligent el teu entrenament. Podràs assolir els teus màxims i t'ajudarà a evitar lesions.

 

Quina mena d'esportista ets?

Podem dir que hi ha dos tipus desportistes. Les persones que realitzen activitat física per mantenir-se en forma, tenir cura del cos, mantenir el pes i prevenir malalties, assumint l'exercici com a part d'una vida saludable. I els esportistes professionals o de competició, que posen el cos al límit per aconseguir els seus objectius, batre rècords i assolir el màxim rendiment possible.

I podríem afegir un tercer tipus d'esportista: el que encara no sap què ho és perquè no ha començat a practicar esport.

 

En el cas de l‟esport professional id‟elit és més que habitual l‟ús d‟un estudi genètic per conèixer les predisposicions naturals de cada esportista. Així, poden orientar el seu entrenament a la màxima eficiència. Els entrenadors utilitzen cada cop més aquest tipus d'eines a l'hora de desenvolupar els plans personalitzats que dissenyen per a cadascun dels seus esportistes. I no només el test d'esport els aporta informació valuosa, sinó també els de nutrició, salut o, fins i tot, talent i personalitat. Ja que el coaching esportiu als nostres dies sol tenir un enfocament integral.

 

Com a exemples senzills de les dades que aporta un test genètic desport, estudis amb familiars han mostrat que fins al 90 % de la variació a la massa muscular i fins al 60 % de la variació a la força muscular són heretables. O que la potència s'hereta en un 80% depenent del tipus de múscul específic (força isomètrica del genoll, força de la mà, flexió del colze…).

 

Però els aficionats també es beneficien de tota la informació que ofereix un test d'ADN esportiu.

Hi ha molts nivells d'aficionats a l'esport i molts tenen un gran coneixement i alts nivells de rendiment, encara que no s'hi dediquin professionalment. Però també els qui simplement volen tenir una vida sana i tenir cura del cos obtenen grans beneficis d'un estudi genètic esportiu. Doncs aquest conté informació sobre quines lesions són més propensos o si estan genèticament més preparats per a esports explosius o de resistència.

 

Però, i si no fas esport? Potser no t'agradi, potser no t'ho has plantejat perquè consideres que el teu benestar general és raonable. Però potser és que no coneixes els avantatges que et pot aportar. L´esport pot ajudar a reduir els nivells de colesterol o millorar la sensibilitat a la insulina. I per descomptat, el més obvi: ajudar a obtenir un índex adequat de massa corporal. I la nostra genètica ens diu quina és la nostra propensió a obtenir bons resultats amb la pràctica de l'esport a cadascuna d'aquestes facetes. Si no aconsegueixes reduir el colesterol cuidant l'alimentació, potser et resulti més fàcil mitjançant la pràctica de l'esport.

 

Si no sabies on fer un estudi genètic, ara ja ho saps. Ets al lloc adequat. Si encara et queden dubtes, truca'ns o escriu-nos.

 

En resum, el test genètic esportiu de 24Genetics et permetrà assolir resultats òptims. Millorar els temps en què aconsegueixes aquests resultats. Desenvolupar tot el teu potencial físic. Entrenar amb més seguretat. Evitar lesions. O fins i tot motivar-te a començar a practicar un esport, si encara no ho fas.

Recorda que els tests genètics de 24Genetics són preventius. És a dir, no té validesa clínica ni diagnostica. Recomanem que comparteixis els nostres informes amb un professional de l'esport o la salut perquè t'indiqui si considera necessari aprofundir en algun aspecte.

Llegir més ...

cru

Ja has demanat alguna altra prova genètica?

Si ja tens algun dels nostres informes genètics o un de 23andme, Ancestry.com o altres companyies, podem utilitzar les teves dades brutes per crear el teu informe esportiu de 24Genetics. I amb la comoditat de no haver d'enviar cap altra mostra d'ADN. Només compra-ho a la nostra botiga i en poc temps tindràs el teu informe de genètica esportiva.

Preguntes freqüents

COM ES FA EL TEST D'ESPORT DE 24GENETICS?

No pot ser més fàcil. T'enviarem un kit d'ADN per prendre una mostra de la teva saliva. A aquest vídeo tens les instruccions detallades. Segueix els passos que s'indiquen al vídeo i envia'ns la mostra de tornada. El nostre laboratori a la Unió Europea extraurà l'ADN de la mostra. Amb totes les dades obtingudes a la seqüenciació (així s'anomena el procés d'extracció d'informació genètica des de la mostra d'ADN) farem una complexa anàlisi informàtica. L'algorisme desenvolupat en exclusiva per 24Genetics aplicarà els darrers estudis genètics. Finalment, generarà l'informe que t'entreguem.

HI HA DISPONIBILITAT AL MEU PAÍS PER FER-ME AQUESTA PROVA?

Podeu realitzar els nostres tests d'ADN on us trobeu, ja que enviem els nostres kits a qualsevol país del món i l'enviament és gratuït. Enviarem la teva comanda des del centre de distribució 24Genetics més proper al teu domicili per ser tan ràpids com sigui possible. L'enviament de tornada està inclòs a diversos països com USA, Espanya o França, i el nostre pack All in One té recollida gratuïta a tot el món.

ELS MEUS GENS HO DETERMINEN TOT?

Els teus gens són molt importants i determinen la predisposició del funcionament del teu cos. Però hi ha molts altres factors que hi influeixen: estil de vida, exercici, dieta… En qualsevol cas, conèixer-te bé t'ajuda a tractar el teu cos de la manera més adequada. Això és el que t'aporta la genètica: informació i, en conseqüència, coneixement.

PUC ACTUALITZAR EL MEU INFORME?

Sempre que millorem el nostre informe, t'ho notificarem. Tingues en compte que quan incloem un nou tret en algun dels nostres informes, prèviament realitzem múltiples proves per assegurar el suport científic d'aquesta informació.

TOT EL MÓN POT FER-SE UN TEST 24GENETICS?

És així. Qualsevol persona, independentment de la seva edat, es pot fer el nostre test genètic. Quan sigui un nadó o una persona d'edat avançada qui es farà la prova, et preguem que ens informes a la comanda per enviar-te un kit especial que facilita la recollida de la mostra de saliva.

QUÈ REBRÉ EXACTAMENT EN REALITZAR AQUEST TEST?

Rebràs un informe detallat i personalitzat al correu electrònic que vas incloure en realitzar el registre del teu kit. Si ho desitges, també ens pots sol·licitar el teu arxiu de dades brutes (raw data) amb el contingut del teu mapa genètic i t'ho enviarem per email.

SÓN TOTES LES PROVES GENÈTIQUES ESPORTIVES IGUALS?

No totes les proves genètiques esportives són iguals. No hi ha gaires empreses de biotecnologia amb capacitat per realitzar aquestes complexes anàlisis i la majoria donen conclusions molt pobres quant al nombre de resultats. Gràcies al nostre test, amb uns 700.000 marcadors genètics i els nostres complexos algoritmes, podem oferir el que creiem que fins ara és l'estudi genètic esportiu més complet del mercat. La informació genètica proporcionada per 24Genetics és vàlida per a usos de recerca, informació i educació. En cap cas és vàlida per a ús clínic.

PER QUÈ DIU QUE AQUEST ÉS EL MILLOR TEST GENÈTIC ESPORTIU?

Per la quantitat d'informació útil que us oferim i pel nivell de qualitat d'aquesta informació. Altres tests no són capaços d'identificar tanta informació útil pels teus entrenaments, ni poden analitzar-la amb la mateixa qualitat que nosaltres. Però aquestes no són les úniques raons; si vols conèixer totes, prem aquí.

AQUEST TEST GENÈTIC ESPORTIU ÉS VÀLID PER A ÚS DIAGNÒSTIC?

No, no és vàlid per a ús clínic o diagnòstic. Per això hi ha un altre tipus de proves que han de ser prescrites pels professionals sanitaris.

EN QUÈ ES BASEN ELS TEST DE 24GENETICS?

Les nostres proves estan basades en innombrables estudis genètics amb el major reconeixement i acceptació per part de la comunitat científica internacional. Els estudis científics es publiquen, a través de prestigioses institucions i organismes, en determinades bases de dades, sempre que hi hagi un determinat nivell de consens. Aquests estudis validats són els que s'utilitzen en la creació i actualització del nostre algorisme, que és el que s'aplica a les dades genètiques dels nostres clients.

SI TINC UNA BAIXA PREDISPOSICIÓ A LESIONAR-ME, SEGUR QUE NO EM LESIONARÉ?

Rotundament no. No tenir una predisposició genètica més gran no és una garantia de no patir lesions. Aquests estudis es realitzen amb base en dades estadístiques obtingudes d'una mostra de persones prou àmplia, on s'observen les diferències genètiques entre persones que tenen una patologia determinada i les que no. El tipus de conclusió a què s'arriba normalment és que les persones que tenen una alteració genètica tenen una predisposició més gran a patir una determinada patologia. Encara que això no vol dir que el 100% de les persones amb aquesta alteració tinguin aquesta patologia. Igualment, tampoc no significa que el 100% de les persones que no posseeixen aquesta alteració no puguin patir aquesta patologia.

QUÈ SIGNIFICA TENIR AVANTATGES GENÈTICS EN TRETS COM A POTÈNCIA?

L'informe indica les tendències que tens a respondre a aquesta característica independentment que entrenis aquesta capacitat al teu dia a dia. Això vol dir que tens més avantatge genètic a desenvolupar aquesta característica. Tot i això, la propensió genètica no és l'únic factor que té impacte en el teu desenvolupament esportiu. Hi ha molts altres factors que també influeixen. Per exemple, si t'agrada fer entrenament de resistència, el més probable és que sigui aquesta capacitat la que desenvolupis més àmpliament, encara que la teva genètica inicialment et predisposi a desenvolupar la potència.

QUÈ ES DEFINEIX COM A UNA ACTIVITAT DE POTÈNCIA?

Activitats de potència són totes aquelles que tenen a veure amb respostes explosives, com ara aixecar pes elevat amb poques repeticions o fer esprint en carrera. En qualsevol cas, des de 24Genetics us convidem a entrenar de manera personalitzada compartint els resultats del vostre informe amb professionals de l'esport.

Vols oferir o recomanar el nostre test genètic esportiu als teus clients?

Si ets entrenador, tens un gimnàs o un negoci relacionat amb l'esport, descobreix a la nostra web de partners i distribuïdors totes les fórmules que tenim per a tu i fa un pas endavant en el teu negoci.

0
    0
    Cistella
    La seva cistella està buida