Logo 24G

mapa genètic

El mapa genètic ens dóna informació clau per a la presa de decisions

Els mapes genètics són la millor eina a l'hora de treure el màxim profit a la teva informació genètica. Però saber quin mapa genètic obtenir no sempre és fàcil. En aquest article, intentarem orientar-te perquè triïs el mapa genètic més adequat per a tu. Depenent del vostre pressupost i de les vostres necessitats d'informació, teniu diverses opcions.

En primer lloc, i si el cost no és cap problema, la millor opció és adquirir la seqüència completa del genoma. Aquesta conté uns 3.000 milions de marcadors genètics, la comunitat científica dels quals coneix avui aproximadament el 3%. Aquest coneixement s'anirà ampliant a poc a poc fins que acabem comprenent completament el funcionament del cos humà (tardarà temps…).

En segon lloc, si no vols gastar tant, el següent nivell seria l'exoma, que és aproximadament l'1,5% del genoma humà (40 milions de marcadors), i on es fan el 85% dels descobriments científics rellevants. També podeu triar l'exoma si esteu buscant mutacions complexes que no apareixen al nostre panell de proves d'ADN de 24Genetics Health.

Tot i això, el nostre Test d'ADN de Salut 24Genetics és, sens dubte, el millor valor pels seus diners. Analitzem 700.000 marcadors genètics que cobreixen les troballes més importants de la comunitat científica i moltes de les que ara s'estan investigant per ser recolzades per l'evidència científica en els propers mesos o anys.

Aquests són els teus mapes genètics:

0
    0
    Cistella
    La seva cistella està buida