Nutrigenètica: test genètic nutricional

Com em pot ajudar la Nutrigenètica?

 

Els aliments ens sentin de manera diferent a cada un de nosaltres. Ni tots necessitem prendre les mateixes quantitats dels mateixos nutrients ni a tots ens resulten igual d'efectives les mateixes dietes d'aprimament. La diferència està en l' Nutrigenòmica.

El nostre test genètic de nutrició ens servirà per:

  • alimentar-nos d'una manera més sana: perquè sabrem quins nutrients necessitem més i quin tipus de dieta és més saludable per a nosaltres
  • aprimar d'una forma més eficaç: Podrem veure amb quin tipus de dieta coseguiremos aprimar més ràpid
  • conèixer-nos millor: sabràs si tens predisposició al sobrepès, sensació de sacietat, tendència a certs sabors ...
  • veure la relació entre la nostra salut i el menjar: Veuràs el teu tendència a un colesterol alt, risc de nivells anormals de triglicèrids ...
  • i molt més.

nutrigenetics Nutrigenomics report

Descàrrega Exemple d'Informe per a homes: Anglès, alemanyFrancèsitalià, Polonès Español

Nutrigenetics

Descàrrega Exemple d'Informe per a dones: Anglès, alemanyFrancèsitalià, Polonès Español

Gràcies aquest test genètic, podràs saber més de tu, de per què t'afecta més o menys la cafeïna que als altres o per què ets més llaminer, o et costa més sentir certs sabors ...

Si vols perdre pes, la nutrigenètica et podrà ajudar, i molt. Veurem la predisposició sobre quin tipus de dieta d'aprimament serà més efectiva. Hi ha gens que poden evidenciar certes tendències a engreixar, a sentir-te sadollat ​​i al desig de menjar. Amb la nutrigenòmica, podràs trobar la manera més efectiva de perdre pes i sentir-te millor que mai. 

Tant si t'agrada saber més de tu per poder alimentar-te millor, com si vols anar a un nutricionista i que aquest tingui les millors eines, el test de nutrigenètica de 24Genetics és el teu millor basa.

CAIXA PRODUCTE 24GENETICS Nutrigenètica

VULL COMPRAR EL MEU TEST D'Nutrigenètica  

FREE ALPINE A

El nostre Informe nutrigenètic té aquests apartats:

 

El teu nutrició més sana:

Aquí podràs veure la teva predisposició genètica a certs nutrients i la teva tendència al consum de cert tipus d'aliments.

Vitamines i Minerals:

Podrem veure com els teus gens influeixen en la metabolització de diverses vitamines i minerals. Amb això podràs veure quin tipus de vitamines i minerals has de prendre més i de quina manera.

Cuida't:

Estudiem el teu predisposició a nivells anormals dels dos tipus de Colesterol i el teu risc a patir nivells alts de Triglicélidos.

Els teus sentits:

Els teus gens ens diran si tendeixes a ser una persona llaminera, si et va el pica-pica i fins i tot com et pot afectar la cafeïna.

El teu pes i tu:

Veurem el teu predisposició genètica al sobrepès, el teu dificultat a perdre pes i la part més important, quin tipus de dieta serà la més efectiva a l'hora de perdre pes.

El nostre test d'nutrigenòmica és un informe senzill i clar sobre les predisposicions que els teus gens ens indiquen que pots tenir. Si vols treure el màxim profit a la teva informació genètica nostre consell és que contractis els serveis d'un professional en consell genètic. 

 

La informació genètica proporcionada per 24genetics és vàlida únicament per a investigació, informació i usos educatius. En cap cas és vàlida per a ús clínic.

 

Preguntes i respostes: 

 

On està disponible aquesta prova?

A tot el planeta. Realitza la teva comanda a la web i t'ho farem arribar a qualsevol racó del món.

 

En aquest test podré veure les intoleràncies alimentàries?

No, un test genètic no té res a veure amb un test d'intolerància alimentària, ni amb proves d'al·lèrgies alimentàries. Són proves diferents que ofereixen informació diferent. Els tests genètics són més complexos i costos.

 

Com es fa aquest test nutrigenètic?

És molt senzill. Et enviem un kit amb un bastonet de cotó que hauràs de frotarte dins la boca seguint unes senzilles instruccions. Segons on visquis i el servei contractat, t'ho recollirem a través d'un missatger o et demanarem que ens ho manis. 

 

He de fer canvis dràstics en el tractament de la meva salut o alimentació amb les dades d'aquest test de nutrigenètica?

No, qualsevol canvi que vulguis realitzar en la teva salut ha de ser analitzat per un genetista expert i consultat amb els metges i nutricionistes especialitzats. 

 

¿Tot depèn de les meves gens?

No, el nostre cos respon a moltes circumstàncies. La genètica és una d'elles i de les més importants.

 

¿Tots els tests nutrigenètics són iguals?

No, el nostre test nutrigenètic és possiblement el més complet que existeix en el mercat. 

 

En què es basa aquest test genètic nutricional?

Es basa en estudis genètics consolidats internacionalment i acceptats per la comunitat científica. Hi ha certs organismes i bases de dades científiques on es publiquen els estudis en què hi ha un ampli nivell de consens. Els nostres test genètics es realitzen aplicant aquests estudis al genotip dels nostres clients.

 

CAIXA PRODUCTE 24GENETICS Nutrigenètica

VULL COMPRAR EL MEU TEST D'Nutrigenètica 

FREE ALPINE A

Alguns estudis en què basem els nostres informes:

DNA Internationa

×

Iniciar Sessió

×

Banner skinfree dtc 400x300 A