Prova d'ADN de Salut

Prova d'ADN de Salut i Benestar de 24Genetics: la clau per a la prevenció

Si et preocupa la teva salut i vols prevenir malalties la prova d'ADN de salut és el que necessites. Gràcies a la informació que ens brinda el teu ADN podràs planificar millor les teves revisions, identificar on has d'estar més atent, quins riscos hi ha i quines solucions has de prendre per afrontar-los. Les dades genètiques sobre el teu metabolisme ajudaran als teus metges a entendre millor el teu cos, i la part de farmacogenètica els ajudarà a triar els medicaments més apropiats per a tu.

Actuar a temps pot ser la gran diferència. El Diagnòstic Precoç multiplica entre 5 i 10 la possibilitats d'èxit en moltes malalties com el càncer. Amb la informació d'aquesta prova genètica teus metges podran establir els protocols de revisió de les malalties a les que tinguis més predisposició genètica, per poder detectar a temps en el cas en què es desenvolupin.

SALUT X A

Descàrrega exemple d'informe

Anglès, alemanyFrancèsitalià, Polonès Español

 La Medicina Personalitzada és el futur, i gràcies a 24Genetics és el present per a tot el que ho desitgi. És un fet que a cada persona li fan efecte les medicines d'una forma diferent. El secret s'amaga en la nostra genètica. Amb la secció de Farmacogenètica d'aquesta prova de ADN teus metges sabran quins medicaments són els més adequats per a tu, com ajustar les dosis i quins evitar. És la medicina de precisió.

La genètica també ens pot ajudar a evitar Malalties Genètiques en la nostra Descendència. Hi ha multitud de malalties rares que es pot saber per endavant si tens risc de que els teus fills les pateixin, fins i tot encara que ni tu ni la teva parella l'hagueu patit mai. Si tens antecedents en la teva família, el primer que has de fer és acudir al teu metge especialista perquè valori el tipus de prova que has de fer-te. En la prova genètica de salut i benestar podrem veure moltes d'elles, i en cas de detectar-les, hi ha tècniques per reduir el risc de transmetre-les a nostres fills i néts.

 

prova genètica de salut

Aquesta prova d'ADN Analitza més de 200 malalties, La predisposició genètica de desenes de biomarcadors, més de 20 medicaments, i un conjunt de dades genètiques de màxima utilitat per als teus metges.

En aquesta prova llegim més de 700.000 marcadors genètics on podem analitzar la major quantitat d'informació útil de salut existent fins a la data. Apliquem la teva informació genètica als estudis internacionals de reconegut prestigi a través dels quals vam arribar a les conclusions que podràs llegir en el teu informe. 

Gràcies al nostre pre-estudi de Ancestres, apliquem els algoritmes segons les teves arrels ancestrals, Ja que els algoritmes de predisposició genètica d'un europeu, un asiàtic o un africà, en molts casos, són radicalment diferents. Som l'única empresa a Europa amb aquesta tecnologia.

CAIXA PRODUCTE 24GENETICS SALUT

VULL EL MEU TEST GENÈTIC DE SALUT ARA

FREE ALPINE A

aquest test inclou, gratuïtament, una consulta de Consell Genètic telefònica. Segueix les instruccions que t'enviarem per correu electrònic per poder reservar dia i hora. Des 24Genetics recomanem a tots els nostres clients que acompanyin la seva prova genètica de salut amb una consulta de Consell Genètic.

SALUT I EN

Descàrrega exemple d'informe

Anglès, alemanyFrancèsitalià, Polonès i Español

Aquestes són les seccions i apartats de la nostra prova de ADN de salut:

 

Malalties Complexes: GWAS

Per a aquesta secció del nostre informe apliquem publicacions GWAS, un tipus d'estudi que compara els marcadors d'ADN de persones amb una malaltia, amb persones sense aquesta malaltia, per d'aquesta manera poder identificar les diferències genètiques. Aquests estudis poden ser molt útils per a la prevenció i el diagnòstic precoç, ja que no sent una eina diagnòstica ens indica a quin hem d'estar més atents.

La dada que ens proporcionarà l'aplicació d'aquests estudis a la teva informació genètica, és la teva predisposició respecte a la resta de la població. En cap moment vol dir que vagis a patir la malaltia, només ens indica que estadísticament i segons aquest estudi podries tenir una mica més de predisposició que la majoria de la població; vam indicar que tens més  predisposició quan aquesta és més gran que la del noranta per cent de la població, i menor si el teu predisposició és inferior a la del noranta per cent de la població. És normal que resultin amb més predisposició unes quantes patologies.

És important tenir en compte que en les malalties complexes influeixen molts factors, els genètics són només una part; l'estil de vida, l'alimentació, etc són en molts casos els que poden ser més influents.

Malalties complexes: mutacions

En aquest apartat analitzem les mutacions dels gens més importants des del punt de vista oncològic. Busquem mutacions sospitoses de poder ser patogèniques, concretament les reportades com patògens a la base de dades de ClinVar.

És important remarcar que aquest test no seqüència el genoma complet, només analitzem 700.000 dels 3.200 milions d'enllaços genètics pel que, en el cas en què no trobem cap mutació, això no vol dir que no siguem portadors, ja que pot estar en zones genètiques que no estem analitzant. Concretament en aquest apartat analitzem un percentatge reduït dels gens classificats com patògens en les bases de dades consultades, pel que pot haver mutacions en alguna regió no estudiada que no podrem veure.

Malalties Hereditàries:

Les malalties hereditàries són susceptibles de ser transmeses als teus descendents. De la major part d'elles es pot ser portador i no haver-la patit mai, però sí que hi ha un risc que la nostra descendència la pateixi. Són majoritàriament malalties monogenètiques.

En aquest grup busquem mutacions patogèniques, o que se sospita que podrien ser-ho, en els gens implicats en aquestes malalties. Les mutacions que busquem són les que apareixen reportades en algunes de les bases de dades genètiques a nivell mundial més importants, bàsicament OMIM i ClinVar. 

Igual que en la secció anterior, no analitzem tota la informació genètica relativa a cada malaltia, en concret en aquesta secció aconseguim analitzar de mitjana una mica menys de la meitat dels marcadors patògens reportats en les bases de dades consultades, de manera que podríem tenir mutacions en l'altra meitat i no veure-les en aquest informe. 

És important tenir en compte que si necessites un diagnòstic sobre alguna malaltia en concret, hi ha tests genètics que analitzen la totalitat del gen o els gens implicats en aquesta malaltia vàlids per a ús clínic. Si tens antecedents familiars, recomanem que consultis al teu metge o genetista perquè estudiï la necessitat de fer una anàlisi d'aquest tipus. 

Biomarcadors, biomètrica i trets:

En aquesta secció fem servir, de nou, les anàlisis estadístiques GWAS per calcular la teva predisposició genètica a tenir nivells anormals de certs paràmetres metabòlics. 

Com en la resta dels nostres estudis GWAS, vam indicar que tens més  predisposició quan aquesta és més gran que la del noranta per cent de la població, i menor si el teu predisposició és inferior a la del noranta per cent de la població. Per la distribució estadística d'aquesta anàlisi, és normal que surtin diversos paràmetres amb més o menys predisposició.

farmacogenètica:

En aquest apartat estudiem la teva predisposició genètica cap a certs medicaments. Depenent del fàrmac, el teu genètica pot afectar el nivell de toxicitat, a l'efectivitat del medicament o al nivell de dosi necessària. Una cosa que sempre ha de supervisar un metge.

 

CAIXA PRODUCTE 24GENETICS SALUT

VULL EL MEU TEST GENÈTIC DE SALUT

FREE ALPINE A


La informació genètica proporcionada per 24Genetics és vàlida únicament per a investigació, informació i usos educatius. En cap cas és vàlida per a ús clínic o diagnòstic. 

Els informes que proporcionem intenten oferir la major quantitat d'informació pràctica possible a partir de les dades genètiques disponibles al test. En el cas de moltes malalties, informem de les mutacions patogèniques (o l'absència d'elles) d'només una part dels gens implicats (els que podem veure en el test), el que significa que aquesta malaltia pot estar present en zones que no estem analitzant. Si tens antecedents familiars, recomanem que consultis al teu metge o genetista perquè estudiï la necessitat de fer una anàlisi d'aquest tipus.

24Genetics ofereix consulta telefònica de consell genètic inclosa en el preu del test. Tots els clients que ens ho sol·licitin podran disposar de deu minuts de consell genètic ofert per Biòlegs col·legiats (disponible en espanyol o anglès).


Preguntes i respostes:

 

On està disponible aquesta prova?

A tot el planeta. Realitza la teva comanda a la web i t'ho farem arribar a qualsevol racó del món.

Com es fa aquesta prova de ADN?

És molt senzill. Et enviem un kit amb un bastonet de cotó que hauràs de frotarte dins la boca seguint unes senzilles instruccions. Segons on visquis i el servei contractat, t'ho recollirem a través d'un missatger o et demanarem que ens ho manis.

He d'anar als vostres laboratoris?

No, t'enviem el KIT a casa.

He de fer canvis en el tractament de la meva salut amb les dades d'aquest test?

No, qualsevol canvi que vulguis realitzar en la teva salut ha de ser analitzat per un genetista expert i consultat amb els metges especialitzats. 

Si em surt que tinc més predisposició genètica a determinada malaltia, la tindré segur?

No, tots els estudis genètics que realitzem estan basats en l'estadística. Pots tenir predisposició genètica a una determinada malaltia i no desenvolupar-la mai i viceversa.

Si no surt cap mutació genètica patògena en el test per a una determinada malaltia, vol dir que no sóc portador?

No, aquest test analitza només una part del genoma, veiem les patologies només parcialment. Existeixen proves genètiques per a ús clínic que analitzen la totalitat dels gens implicats que el teu metge pot prescribirte en el cas en que sigui aconsellable.

¿Tot depèn de les meves gens?

No, tu ets tu i les teves experiències. Els teus hábtitos de vida són una part molt important. Tenir a mà la informació de les teves gens és vital.

Com protegeixes la meva privacitat?

Ens prenem molt seriosament la informació dels nostres clients i la tractem amb els màxims nivells de seguretat. Des del moment en què ens arriba la teva mostra, aquesta passa a ser un codi anònim. Viatja encriptada i cap col·laborador sap a quí pertany. Només a l'hora d'enviar els informes, es creuen els codis amb el client a qui pertanyen.

Aneu a utilitzar la meva informació genètica amb fins d'investigació?

Sense el teu consentiment exprés, no. 

¿Tots els tests genètics són iguals?

No, ni semblants. Existeixen alguns tests genètics basats en menys de 3.000 marcadors genètics mentre que el nostre ho fa sobre 700.000. Som els únics a Europa que podem adaptar els algoritmes a les arrels ancestrals de cada un. Operem sobre equips de Illumina (els de més prestigi) i les nostres plataformes tecnològiques són les més avançades en el mercat. Som capaços d'oferir més informació últil, amb millor precisió i més contrastada que la resta dels test d'aquest tipus disponibles al mercat.

En què es basa aquest estudi?

Es basa en estudis genètics consolidats internacionalment i acceptats per la comunitat científica. Hi ha certs organismes i bases de dades científiques on es publiquen els estudis en què hi ha un ampli nivell de consens. Els nostres test genètics es realitzen aplicant aquests estudis al genotip dels nostres clients. 

Des 24Genetics recomanem a tots els nostres clients acompanyin la seva prova genètica de salut amb una consulta de Consell Genètic. 

CAIXA PRODUCTE 24GENETICS SALUT

VULL EL MEU TEST GENÈTIC DE SALUT ARA

FREE ALPINE A

Alguns estudis en què es basa la nostra prova d'ADN de salut.

 

 

 

Malalties

Algunes malalties que podràs trobar en el nostre test de Salut:

L'alopècia areata Malaltia d'emmagatzematge de glicogen tipus IA
aneurisma intracranial Malaltia d'emmagatzematge de glicogen tipus II
artritis reumatoide Linfohistiocitosis hemofagocítica familiar 2 
Bronquitis crònica en malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC) Síndrome de Hermansky-Pudlak 3
Càncer de mama GWAS Síndrome de linfoadenopatía amb ictiosi
Càncer de Mama: marcadors patogènics Displàsia ectodèrmica hipohidrótica lligada al X
Càncer d'ovari en portadores de mutacions de BRCA1 Síndrome de Jervell i Lange-Nielsen
Càncer de pròstata Síndrome de Joubert 14
Càncer de pròstata agressiu Síndrome de Joubert 16
Càncer de pròstata d'aparició primerenca Síndrome de Joubert 3
Càncer de bufeta Síndrome de Joubert 5
Càncers del tracte aero-digestiu superior Síndrome de Joubert 7
Carcinoma de cèl·lules basals cutànies Síndrome de Joubert 8
cinetosis Síndrome de Joubert 9
Cirrosi biliar primària Síndrome de Kabuki
Degeneració macular relacionada amb l'edat Síndrome de Leigh
Desordre de conducta Síndrome de Leopard
Diabetis tipus 1 Leucoencefalopatía amb substància blanca evanescent
Diabetis tipus 1 - nefropatia lisencefalia
Diabetis tipus 2 Síndrome de Loeys-Dietz 2
La endometriosi Síndrome de QT llarg
malaltia celíaca Síndrome de Lynch
Malaltia d'Alzheimer (aparició tardana) Malaltia de l'orina de xarop d'Arce
Malaltia de l'artèria coronària Diabetis en l'edat madura, tipus 2
Malaltia de Parkinson Diabetis en l'edat madura, tipus 3
esclerosi múltiple Síndrome de Meckel 3
esclerosi sistèmica Retard mental amb microcefàlia i hipoplàsia cerebel
Esquizofrènia leucodistròfia metacromàtica
glioma Acidúria i homocistinúria metilmalònica
hipotiroïdisme Acidèmia Metilamónica cbIA
Infart de miocardi (d'inici primerenc) Acidèmia Metilamónica cbIB
Leucèmia limfocítica crònica Dèficit del complex III mitocondrial tipus 1
Limfoma de Hodgkin Mucopolisacaridosis tipus 6
Limfoma difús de cèl·lules B grans Mucopolisacaridosis tipus 7
limfoma fol·licular Mucopolisacaridosis tipus IIIA
miastènia greu Mucopolisacaridosis tipus IIIB
mieloma múltiple Mucopolisacaridosis tipus 4
neuroblastoma Alfa-distroglicanopatía muscular congènita amb anomalies en cervell i ull
osteosarcoma miopatia miofibrilar
psoriasi Miopatia centronuclea lligada al X
sensibilització al·lèrgica miopatia centronuclear
Tumor de cèl·lules germinals testiculars Miopatia nemalínica 2
Tumor de Wilms cistinosi nefropática
vitiligen Malaltia de Neimann-Pick tipus C1
Dèficit de la 17-beta-hidroxiesteroide deshidrogenasa III Malaltia de Neimann-Pick tipus A
Dèficit de la 3-metilcronotil-CoA carboxilasa 2 Malaltia de Neimann-Pick tipus B
Síndrome de Aarskog-Scott Síndrome de Noonan
Acromatòpsia tipus 2 Síndrome de Noonan amb o sense leucèmia mielomonocítica juvenil
Leucèmia mieloide aguda Síndrome de Noonan 4
adrenoleucodistròfia Obesitat
Hipofosfatasia adulta Albinisme oculocutáneo 1B
Síndrome d'Allan-Herndon-Dudley Osteogènesi imperfecta tipus 3
Dèficit de la alfa1-antitripsina Diabetis meliitus neonatal permanent
amiloidosi hereditària Síndrome de Pitt-Hopkins
Anèmia hemolítica per deficiència de G6PD Polimicrogiria frontoparietal bilateral
Síndrome d'Angelman Microcefàlia primària autosòmica recessiva
Dèficit d'antritrombina III retinosi pigmentària
Displàsia aritmogènica del ventricle dret 10 Síndorme de Rubinstein-Taybi
Síndrome aurículo-condilar Síndrome de Sotos
Raquitisme hipofosfatémico lligat al X dominant Estenosi supravalvular aòrtica
Síndrome de Bardet-Biedl Malaltia de Tay-Sachs
Distròfia muscular de Duchenne / Becker Esclerosi tuberosa 1
beta Thalassemia Esclerosi tuberosa 2
Síndrome de Bloom Albinisme ocular tipus I
Síndrome de Brugada Tirosinèmia tipus I
Síndrome cardio-facio-cutani 3 Síndrome d'Usher tipus 1
Cardiomiopatia dilatada 1S Síndrome d'Usher tipus 1D
Cardiopatia familiar hipertfófica Síndrome d'Usher tipus 1F
Lipofuscinosis ceroide neuronal 1  Síndrome d'Usher tipus 2A
Lipofuscinosis ceroide neuronal 7  Síndrome d'Usher tipus 2C
Malaltia de Charcot-Marie-Tooth 4C Síndrome d'Usher tipus 2D
Condrodisplàsia punctata, dominant lligada al X Síndrome d'Usher tipus 3A
Malaltia granulomatosa crònica lligada al X Dèficit de la Acil-CoA deshidrogenasa de cadena molt llarga
Hipoplàsia adrenal congènita lligada al X Síndrome de Von-Hippel-Lindau
Ceguesa estacionària congènita nocturna 1C Síndrome de Weaver
Síndrome de Cornelia de Lange Malaltia de Wilson
Síndrome de Costello Agammaglobulinemia lligada al X
fibrosi quística  
Malaltia de Danon  
Sordesa autosòmica recessiva 1A  
Sordesa autosòmica recessiva 31  
Sordesa autosòmica recessiva 7  
Sordesa autosòmica recessiva 9  
alfa manosidosis  
Cardiomiopatia dilatada 1A  
Síndrome de Dubin Johnson  
Encefalopatia epilèptica infantil primerenca  
Epilèpsia mioclónica de Lafora  
Eritrocitosis familiar 2  
Malaltia de Fabry  
Poliposi adenomatosa familiar  
Cardiopatia familiar hipertròfica 2  
Febre mediterrània familiar  
Càncer medul·lar de tiroide medul·lar  
Anèmia de Fanconi, grup de complementació 0
Síndrome nefròtica tipus 1  
Malaltia de Gaucher tipus 1  
Síndrome deficient de GLUT1  
Acidèmia glutàrica I  
Acidèmia glutàrica II  

DNA Internationa

×

Iniciar Sessió

×

Banner skinfree dtc 400x300 A