Prova d'ADN per a la cura de la pell

El teu arma secreta per frenar l'envelliment prematur de la pell

La teva pell és única i així has ​​de tractar. Les cremes i tractaments no tenen sentit si no els adaptes a les necessitats concretes de la teva pell. Amb el test d'ADN per a la cura de la pell podràs saber quins són els tractaments i cremes indicats per a la pell des del punt de vista genètic.

Analitzem com el teu genètica influeix en la hidratació, elasticitat i capacitat antioxidant de la pell. Podràs identificar si tens predisposició genètica a l'envelliment prematur de la pell i podràs actuar a temps per contrarestar-lo.

L'envelliment prematur de la pell és un procés complex influenciat per factors genètics i ambientals. Els últims estudis científics han evidenciat que els factors genètics poden influenciar fins a en un 60% de la variació de l'envelliment de la pell entre individus, mentre que el 40% restant es deu a factors no genètics.

La teva pell es mereix una cura personalitzat i el punt de partida és aquest test genètic on realment podràs veure quines són les necessitats de la teva pell des de l'interior de les teves cèl·lules.

PELL X A Informes disponibles a Anglès, alemanyFrancèsitalià, Polonès Español

dermagenetics reportInformes disponibles a Anglès, alemanyFrancèsitalià, Polonès Español

 

Aquests són els apartats del nostre test d'ADN per a la cura de la pell

La cura de la teva pell

En aquest apartat analitzem alguns dels factors crítics en l'envelliment prematur de la pell com la Sensibilitat Dèrmica, la protecció contra la Pol·lució, glicació, Capacitat Antioxidants, etc. Analitzarem la teva predisposició genètica davant els factors ambientals que afecta directament al tipus de crema que has d'usar.

En aquest apartat podrem veure també la teva predisposició a patir algunes patologies com l'acne, la psoriasi, etc.

El sol i la pell

Veurem el teu predisposició genètica a l'efecte de les radiacions solars, el teu facilitat genètica al bronzejat ia tenir taques solars. En aquesta secció podrem conèixer la teva predisposició a tenir un fotoevejecimiento accelerat, amb el que seria molt aconsellable que els teus cremes de dia portessin algun tipus de protecció contra els raigs UV.

Alimenta la teva pell

La primera cura de la pell ha de venir des de dins, i la teva nutrició pot ser la clau per a algunes de les formes d'envelliment prematur de la pell. Determinats nutrients són claus per a la salut de la pell i hi ha certes mutacions que poden impedir la correcta absorció d'aquests nutrients essencials. Conèixer les teves necessitats personals t'ajudarà a alimentar merjor a la teva pell.

CAIXA PRODUCTE 24GENETICS SKIN

Vull el meu test genètic per a la cura de la pell

FREE ALPINE A

Tens dubtes? I RESPOSTES

 

Com es fa aquest test i on puc fer-ho?

És molt senzill. Et enviem el kit a qualsevol lloc del món. Només hauràs de fregar un bastonet de cotó dins la boca seguint unes instruccions molt simples. Nosaltres ens encarreguem de tot i en unes setmanes rebràs teu informe per email.

He de fer canvis dràstics en la gestió meva salut amb les dades d'aquest test?

No, qualsevol canvi que afecti la teva salut S'ha de monitoritzar per un metge.

Què és el millor que puc fer quan m'arribi aquest informe?

El teu informe, com pots veure en l'exemple que pots descarregar més amunt, és fàcilment comprensible però com millor profit li pots treure és portant-ho a la consulta de la teva dermatòleg o al teu centre de bellesa.

En què es basa aquest estudi?

Apliquem al teu mapa genètic diferents estudis genètics consolidats internacionalment i acceptats per la comunitat científica. A sota pots veure alguns dels estudis utilitzats.

 

La informació genètica proporcionada per 24Genetics és vàlida únicament per a investigació, informació i usos educatius. En cap cas és vàlida per a ús clínic o diagnòstic.

 

Alguns estudis en què es basa la nostra Prova Genètica per a la Cura de la Pell:

 

Aquest estudi d'ADN per a la cura de la pell està basat en més de 300 estudis com els esmentats més amunt.

 

 

DNA Internationa

×

Iniciar Sessió

×

Banner skinfree dtc 400x300 A