Logo 24G

Prova ADN de Talent i Personalitat

Coneix el que la teva genètica et pot dir sobre tu amb la Prova ADN de talent i personalitat
Més informació
test de talent
CAIXA PRODUCTE 24GENETICS TALENT

Els diferents talents i personalitats de les persones vénen donats per multitud de factors.

Les experiències que ens acompanyen des que naixem i tota mena de factors ambientals han forjat la nostra personalitat.

Descobreix el patrimoni genètic de la teva personalitat amb la prova ADN de Talent i Personalitat.

En aquest informe, apliquem estudis genètics de prestigi a la teva informació genètica.  Expliquem les conclusions. La informació extreta d'aquests estudis no s'ha de prendre com a predestinació. Sinó com una predisposició que pot semblar o no a la realitat en funció de la resta de factors. Que, en el cas de la personalitat, acostumen a ser els més importants.

Aquests informes poden canviar amb el temps, segons el progrés de la investigació científica en el camp de la genètica. Contínuament es descobreixen noves mutacions i estem aprenent més sobre les mutacions que analitzem avui. A 24Genetics fem un gran esforç per aplicar periòdicament les troballes científiques consolidades als nostres informes.

Descarrega el nostre exemple d'informe de talent.
Informes disponibles en anglès, alemany, francès, italià, polonès i espanyol

Què és el talent i la personalitat?

Talent, segons alguns diccionaris, es defineix com a intel·ligència (capacitat d'entendre o comprendre) o com a aptitud (capacitat per operar competentment en una determinada activitat). En les primeres accepcions.

Y personalitat és definida com la diferència individual que constitueix cada persona i la distingeix d'una altra.

 

Genètica i personalitat

Ambdós conceptes, talent i personalitat, són menys tangibles que els que analitzem a la resta dels nostres informes, que tracten de característiques eminentment físiques. Possiblement per això, moltes persones facin preguntes com:  Genètica i personalitat hi estan relacionades? Aleshores, Hi ha una base genètica de la personalitat? I, les proves de talent tenen suport científic?

 

Els diferents talents i la personalitat de l'ésser humà vénen influenciats per una infinitat de factors. Les nostres experiències des de la més tendra infància i els anomenats factors ambientals. Que són tots aquells agents del nostre entorn amb què ens relacionem en el dia a dia tant a nivell intel·lectual, com a nivell emocional o social. Han anat forjant la nostra personalitat i la segueixen modificant i matisant fins al moment de la nostra mort.

 

Però tot això no vol dir que no hi hagi un component genètic en determinats trets de la nostra personalitat, alguns dels quals poden desembocar en allò que solem conèixer com a talent. Als nostres gens estan marcades certes predisposicions que analitzem a la nostra prova adn de talent i personalitat.  Com a impulsivitat. nocturnitat. estacionalitat. neurosi. o fins i tot. la tendència a patir dependència de determinades substàncies. Tot això ho podem relacionar de manera molt directa amb la personalitat. Però també s'analitzen trets com la creativitat figurativa, o l'ortografia i la comprensió lectora, que poden associar-se també al desenvolupament del talent en determinades disciplines.

Curiositats sobre la prova ADN de talent i personalitat

Sabies, per exemple, que la lactància materna pot influir en el desenvolupament cognitiu de les persones? Gairebé tots hem sentit a parlar de la importància de la lactància en el desenvolupament físic del nadó, aportant anticossos, que li donen una protecció extra davant de diverses malalties i infeccions, en contraposició amb la llet preparada. A banda dels avantatges que també té per a la mare a nivell físic, hormonal i emocional. Però la llet materna conté hormones, enzims i anticossos importants, que a més de tot aquest impacte físic que esmentàvem, també tenen influència, en combinació amb determinades variants genètiques, en un millor desenvolupament cognitiu. Alguns estudis científics recents relacionen la lactància materna amb el desenvolupament del quocient intel·lectual. S'ha observat que, a lactants amb cert tipus de polimorfismes genètics, els afecta especialment en el seu quocient intel·lectual el fet d'haver estat alletats amb llet materna.

 

D'altra banda, les capacitats cognitives també acostumen a estar afectades per l'edat. Assumim que, amb els anys, la nostra memòria anirà perdent capacitat, especialment pel que fa a memòria a curt termini: que la nostra facultat per comprendre nous conceptes es reduirà: que serem menys capaços de prendre decisions de tota mena i una infinitat de mostres d'involució a la nostra capacitat cerebral.

No obstant això, no per a tothom és igual i en som conscients perquè al nostre entorn tots coneixem persones d'edat avançada amb les seves capacitats físiques i mentals gairebé intactes i d'altres que. A poc a poc. van evolucionant cap a una total dependència. Doncs també en aquest cas hi ha un factor genètic que influeix en aquest fet. El gen COMT codifica un enzim que degrada la dopamina a l'escorça prefrontal i les diferències d'unes persones a les altres es relacionen amb el rendiment cognitiu en la senescència.

 

La nostra prova ADN de talent i personalitat: la base genètica de la personalitat

En qualsevol cas, com informem sempre a 24Genetics, la genètica marca les nostres predisposicions naturals. Però aquestes estan influenciades en més o menys grau per factors ambientals, personals o hàbits que poden equilibrar. O per contra, exacerbar aquestes predisposicions naturals. En el cas de la salut, pot resultar obvi que una persona amb una predisposició genètica. Per exemple, patir malalties cardiovasculars, potser no les desenvoluparà si viu en un entorn sense contaminació, té una alimentació saludable, fa esport habitualment, no fuma i evita l'estrès i l'ansietat. I el mateix en el sentit contrari.

 

Quan parlem de prova ADN de talent i personalitat, els factors ambientals tenen possiblement una influència encara més gran, per la qual cosa podem dir que, malgrat la base genètica de la personalitat. Aquesta depèn en gran mesura de nosaltres mateixos i dels trets que des de petits, nosaltres, o els nostres educadors estiguem interessats a desenvolupar.

 

Hem vist com genètica i personalitat estan relacionades i la nostra prova ADN de talent i personalitat us ofereix informació, contrastada per infinitat d'estudis validats a nivell internacional per la comunitat científica. Que indica quines són les teues predisposicions genètiques en aquest àmbit.

Llegir més ...

dades en brut

Ja disposes d'un altre test genètic?

Si ja us heu realitzat un test genètic de 24Genetics, 23andme, Ancestry.com o una altra companyia, amb les vostres dades brutes (raw data) podem crear el vostre informe de Talent i Personalitat de 24Genetics. Altres empreses no ho poden fer per tu. Adquiri'l ara a la nostra la nostra botiga i en breu ho tindràs el teu informe personalitzat.

Preguntes freqüents

COM ES REALITZA UN TEST DE 24GENETICS?

És molt més fàcil del que penses. T'enviarem un kit d'ADN amb un fulletó on es descriuen detalladament els passos que has de seguir per recollir una mostra de la teva saliva. També tens les instruccions en un senzill vídeo fent clic aquí. Després, només ens has d'enviar la mostra de tornada al sobre franquejat inclòs al teu pack o programar una recollida a domicili. Extraurem les dades genètiques contingudes a la teva mostra d'ADN al nostre laboratori especialitzat. Això es realitza mitjançant un procés anomenat seqüenciació. Finalment, aplicarem a les teves dades genètiques l'algorisme desenvolupat exclusivament per 24Genetics, amb el que obtindrem el teu informe personalitzat.

PUC FER AQUEST TEST AL MEU PAÍS?

Per suposat. Enviem els nostres kits d'ADN a qualsevol lloc del món. Disposem de múltiples centres de distribució a diversos països. Per això t'enviarem el teu kit des del més proper al teu domicili, perquè l'enviament sigui el més ràpid possible.

TOT DEPÈN DEL MEU ADN?

Clarament la resposta és no. El teu cos respon a tot un seguit de condicionants de l'entorn, encara que estigui predeterminat per la teva genètica. El vostre ADN és realment important, però també factors ambientals o hàbits, com l'estil de vida, l'exercici o la dieta influeixen en el vostre cos.

SÓN TOTES LES PROVES GENÈTIQUES DE LA MATEIXA QUALITAT?

Moltes proves genètiques només us poden oferir una petita quantitat d'informació. A 24Genetics analitzem més de 700.000 marcadors genètics. A més, ens basem en una anàlisi genètica de darrera generació. Això i l'algorisme que apliquem, desenvolupat íntegrament per 24Genetics i que inclou milers d'informes recolzats per la comunitat científica internacional. Ens permet dir que els nostres informes compleixen els estàndards de qualitat més alts. Per la varietat d'informes i per la qualitat de la informació oferta, el nostre test genètic és, possiblement, el més complet del mercat.

PER QUÈ AQUEST ÉS EL MILLOR TEST GENÈTIC SOBRE TALENT I PERSONALITAT DEL MERCAT?

Per la quantitat d'informació que som capaços d'oferir-vos i la qualitat d'aquesta informació. A aquest enllaç us expliquem bé aquestes dues raons i la resta d'aspectes que heu de tenir en compte per triar el millor test genètic del mercat.

EN QUÈ ES BASA AQUESTA PROVA?

Els nostres tests es basen en innombrables estudis genètics reconeguts i acceptats per la comunitat científica. Els estudis científics rellevants es publiquen en determinades bases de dades a través d'institucions i organismes científics internacionals, sempre que hi hagi un nivell de consens determinat. El nostre algorisme d'anàlisi de l'ADN, desenvolupat totalment per 24Genetics, inclou milers d'aquests contrastats estudis. A més, s'actualitza periòdicament amb les noves publicacions sobre genètica que afecten les nostres àrees d'interès.

QUÈ OBTENIRÉ EN CONCRET EN REALITZAR AQUEST TEST?

Obtindràs un exhaustiu informe personalitzat al teu correu electrònic amb una àmplia i detallada informació sobre les teves propensions genètiques. A més, si ens ho sol·liciteu, us enviarem també l'arxiu de dades brutes (raw data) que conté el vostre mapa genètic. Pots sol·licitar-ho en realitzar la teva comanda o en el moment que vulguis. I recorda que les dues informacions les rebràs al correu electrònic que ens vas facilitar en registrar el teu kit. 

ESTÀ LIMITAT EL MEU INFORME ALS TRETS QUE APAREIXEN ACTUALMENT?

La genètica està en evolució constant. Cada dia es publiquen noves investigacions que ens proporcionen dades sobre les quals treballar per millorar els nostres algorismes. En conseqüència, el teu informe evoluciona amb el pas del temps atès que ho actualitzem amb les millores que aquestes investigacions ens permeten incorporar.

COM MANTINC EL MEU INFORME ACTUALITZAT?

Cada cop que dissenyem un nou tret, realitzem gran varietat de proves abans de fer-ho públic. Però no et preocupis. Un cop validat i inclòs al nostre informe, ens posarem en contacte amb tu per notificar-t'ho.

QUI ES POT FER AQUEST TEST?

Aquesta prova va dirigida a qualsevol persona, sense cap limitació per edat. Està dirigit a tots aquells que vulguin conèixer la informació que li proporciona la pròpia genètica.

PER QUÈ NO S'ANALITZEN MÉS TRETS EN AQUEST INFORME?

La genètica del comportament i dels trets cognitius és una disciplina relativament recent en què encara no s'ha aprofundit gaire. A 24Genetics vam decidir seleccionar únicament aquells trets dels quals hi havia un robust suport científic.

PODEN DIAGNOSTICAR-ME ALGUNA MALALTIA MENTAL AMB AQUESTA PROVA ADN DE TALENT I PERSONALITAT?

No, aquest test no té com a objectiu cap mena de diagnòstic i no té validesa clínica.

0
    0
    Cistella
    La seva cistella està buida