Prova d'ADN Ancestres

149,00

Més de 1.500 Regions: la Prova d'ADN Ancestres més complet del món.

Aprofundeix les arrels… Un informe molt més complet que mai, amb la nostra Tecnologia d'Ancestres Profunds. Mentre que altres proves només poden indicar grans àrees geogràfiques, nosaltres som capaços de mostrar el teu percentatge d'ascendència per país, i fins i tot per regions o províncies dins dels països. Més del doble de regions que el segon millor laboratori.

L'únic informe al món que ofereix dades sobre els orígens regionals: podràs veure les teves arrels ancestrals per Comunitat Autònoma.

Aquest informe es basa en un Test amb 700.000 marcadors d'ADN de les teves cèl·lules de saliva. Empra ADN autosòmic, per la qual cosa obtenim informació genealògica tant de la línia d'ascendència paterna com de la materna. Podem veure informació d'ancestres de fa centenars i milers d'anys. El marc temporal mitjà és de fa uns 700 anys (entre 20 i 30 generacions).

Comprova el nostre informe de mostra

Què s'inclou al paquet:

 • Col·lector de saliva
 • Guants de làtex
 • Instruccions
 • Bossa d'enviament
 • Formulari per registrar el teu kit.

vídeo how 24genetics p
Fàcil de comprar i fàcil de fer. Mira aquest vídeo.

En quatre senzills passos el teu kit estarà complet i només hauràs de registrar-ho aquí.

La informació genètica proporcionada per 24genetics és vàlida únicament per a usos de recerca, informació i educació. En cap cas és vàlida per a ús clínic o diagnòstic.

1
  1
  Cistella
  Pack All in One (7 informes)
  Preu: 399,00
  Quantitat: 1
  399,00 (Incl. Impostos)