Logo 24G

Prova d'ADN de Salut

Coneix el que la teva herència genètica et pot dir sobre la teva salut i el teu benestar amb la Prova d'ADN de salut
Més informació
Test de salut
Caixa producte test salut

La nostra informació genètica és clau per prendre algunes de les decisions més importants de la nostra vida. Hi ha malalties que podem prevenir i la prova d'ADN de salut ens pot ajudar a identificar-les.

 

Conegueu la vostra predisposició genètica amb una prova de salut d'ADN!

La prevenció i el diagnòstic precoç poden multiplicar les ràtios d'èxit entre 5 i 10 vegades en el tractament de moltes malalties. La teva genòmica et dirà on t'has de centrar. Analitzant el teu mapa genètic, obtenim informació essencial perquè puguis prendre les millors decisions respecte a la teva salut i el teu benestar.

El nostre test genètic de salut és el més complet del mercat i aporta informació molt útil per als professionals que tenen cura de la teva salut. Tenim diversos apartats que només trobaràs a 24Genetics: predisposicions biomètriques, malalties complexes, biomarcadors, farmacogenètica, o la detecció de possibles mutacions patogèniques en centenars de malalties.

Descarrega el nostre exemple d'informe de salut.
Informes disponibles en anglès, alemany, francès, italià, polonès i espanyol.

informe de prova de salut
exemple d'informe de salut

Aquesta prova d'ADN de salut analitza milers de marcadors genètics que poden influir en la predisposició genètica a desenes de patologies. Els nostres tests aporten una gran quantitat d'informació rellevant per a la cura de la teva salut.

El nostre informe genètic de salut és possiblement la prova d'ADN més completa del mercat.

Analitzem més de 720.000 marcadors genètics. D'aquests extraiem els resultats basats en les investigacions genètiques de més prestigi a través de complexos algorismes.

Estudiem les arrels ancestrals a l'ADN. Aquestes són l'herència genètica de la persona i serveix per poder aplicar correctament aquests algorismes. El càlcul de la predisposició genètica pot variar segons l'origen ètnic. Per exemple, no es calcula igual el risc de càncer de pell d‟una persona d‟orígens africans que d‟una altra d‟orígens escandinaus. 24Genetics és possiblement l'única companyia a Europa que fa aquesta anàlisi prèvia de les arrels ancestrals per aplicar correctament els algorismes.

El nostre algorisme també ens permet analitzar si l'ADN pertany a un home o dona.

D'aquesta manera podem aplicar les investigacions que s'ajustin millor a cada individu.

Els informes que proporcionem ofereixen la major quantitat d'informació pràctica possible a partir de les dades genètiques disponibles al test. En el cas de moltes malalties, informem de les mutacions patogèniques, o l'absència d'elles, de només una part dels gens implicats (els que podem veure al test). Això significa que aquesta malaltia pot ser present en zones que no estem analitzant. La informació genètica proporcionada per 24Genetics no és vàlida per a ús clínic o diagnòstic. Si a algun dels teus metges o professionals de la salut els preocupa especialment una certa mutació detectada, et prescriuran una segona prova genètica d'ús clínic amb què podran confirmar aquestes mutacions. Els tests de 24Genetics serveixen, entre altres coses, per treure a la llum informació molt rellevant que normalment es passa per alt.

En aquesta mateixa pàgina disposeu d'un exemple de l'informe resultat de la prova de salut de 24Genetics.

La genètica ens dóna molta informació

I la Prova d'ADN 24Genetics ofereix 7 informes detallats amb múltiples dades de cadascuna d'aquestes 7 categories. No hem de confondre talent o característiques personals amb patologies o malalties. En concret, la nostra Prova ADN Salut dóna un informe exclusiu de salut. Detallant multitud de malalties i acompanyada d'informació de compatibilitat de medicaments.

Amb la prova ADN Salut 24Genetics, pots tenir una visió general sobre una gran quantitat de patologies a un preu assequible. Gràcies a aquestes proves i com a assessor genètic, podem ser un apropament valuós al coneixement dels teus gens. Si necessites un diagnòstic sobre alguna malaltia en concret, hi ha proves d'ADN que analitzen la totalitat del gen o els gens implicats en aquesta malaltia o fenotip. Aquestes a més són vàlides per a ús clínic. Si tens antecedents familiars, recomanem que consultis el teu metge o genetista perquè estudiï la necessitat de fer un test d'aquest tipus.

Amb el coneixement de l'ADN, podem evitar que es transmetin diverses malalties monogèniques als nostres futurs fills.

Algunes d'aquestes malalties poden estar presents als nostres gens i no haver-se manifestat en nosaltres. Però és possible que sí que es manifestin en els nostres fills i néts. Amb la nostra Prova ADN Salut en podem identificar moltes i actuar en conseqüència. Hi ha tècniques per evitar que algunes d'aquestes malalties es transmetin a la nostra descendència.

Però disposar de la nostra informació genètica també pot ser el primer pas cap a la medicina personalitzada. Cada persona hauria de rebre els tractaments mèdics de manera diferent. Els medicaments que són molt efectius per a algunes persones no ho són per a altres. Una de les claus per desxifrar quins seran els millors tractaments per a cada persona està als seus gens. La nostra Prova ADN Salut inclou dades sobre predisposició genètica a desenes de medicaments. Per tant, podrà ajudar el teu metge a receptar-te els fàrmacs més adients. La importància d'un assessor genètic com 24Genetics Espanya és imprescindible per fer la teva anàlisi genètica i arribés la medicina personalitzada.

Les proves d'ADN de 24Genetics són preventives.

Es fan analitzant una part de les variants genètiques de l'organisme (unes 720.000 d'un total de 3.200 milions). Per tant, no tenen validesa clínica o diagnòstica. Tenir predisposició a patir una malaltia o patologia no vol dir que amb certesa s'hagi de patir. Hi influeixen molts altres factors externs (ambientals) i d'hàbits o estil de vida. De la mateixa manera, una malaltia per a la qual no s'indica cap predisposició es podria arribar a desenvolupar. Ja que poden existir mutacions a regions gèniques que no analitzem. Per això, a 24Genetics sempre recomanem consultar amb un professional mèdic o genetista per aprofundir en determinades àrees. Especialment quan hi ha antecedents familiars. I fer una prova d'ADN diagnòstica, en cas que els professionals així ho aconsellin.

Llegir més ...

Què trobaràs a l'Informe de Salut de 24Genetics?

Analitzem la teva predisposició genètica a centenars de malalties, agrupades en els tipus següents:

Malalties Complexes: GWAS

Per a aquesta part del nostre informe apliquem publicacions GWAS, un tipus d'estudi que compara els marcadors d'ADN de persones amb una malaltia amb persones sense aquesta malaltia per poder identificar les diferències genètiques. Aquests estudis poden ser molt útils per a la prevenció i el diagnòstic precoç, ja que no sent una eina diagnòstica ens indica què hem d'estar més atents.
És important tenir en compte que en les malalties complexes hi influeixen molts factors, els genètics en són només una part; l'estil de vida, l'alimentació, etc… són, en molts casos, els que poden ser més influents.

Malalties complexes: mutacions

En aquest apartat analitzem les mutacions dels gens més importants des del punt de vista oncològic. Busquem, concretament, mutacions reportades com a patògenes a les principals comunitats científiques.

Biomarcadors, biomètrica i trets

En aquesta secció fem servir, de nou, les anàlisis estadístiques GWAS per calcular la teva predisposició genètica a tenir nivells anormals de certs paràmetres metabòlics.

Malalties hereditàries

Analitzem les mutacions genètiques que poden provocar malalties hereditàries susceptibles de ser transmeses als teus futurs fills. D'algunes es pot ser portador i no haver-la patit mai, però sí que hi ha un risc que la nostra futura descendència la pateixi. Són majoritàriament malalties monogenètiques.
La realització d'un test genètic de malalties hereditàries tant del futur pare com de la futura mare abans de concebre el nadó és el moviment més intel·ligent per minimitzar les possibilitats que els nostres fills pateixin aquest tipus de malalties. En cas que a la teva família hi hagi malalties d'aquest tipus, la realització de tests genètics és molt important. Amb les dades a la mà, un genetista podrà donar-vos les pautes sobre com actuar. Si vols saber més sobre aquest tema llegeix l'article del nostre bloc “Com la genètica et pot ajudar a tenir fills més sans”.

farmacogenètica

Analitzarem les mutacions que ens predisposen que certs medicaments ens senten millor o pitjor, i això ajudarà els nostres metges a triar els més indicats per a nosaltres. La teva anàlisi farmacològica serà el teu primer pas a una medicina personalitzada.

Els tests genètics de 24genetics no són vàlids per a ús clínic o diagnòstic. En el cas que el teu metge li sembli rellevant alguna mutació trobada als nostres informes, la pràctica habitual és que prescrigui una prova genètica diagnòstica específica amb la qual corroborar aquestes mutacions.

Aquestes són algunes de les malalties que trobaràs al nostre informe:

 

L'alopècia areata Malaltia d'emmagatzematge de glicogen tipus IA
aneurisma intracranial Malaltia d'emmagatzematge de glicogen tipus II
artritis reumatoide Linfohistiocitosis hemofagocítica familiar 2
Bronquitis crònica en malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC) Síndrome de Hermansky-Pudlak 3
Càncer de mama GWAS Síndrome de linfoadenopatía amb ictiosi
Càncer de Mama: marcadors patogènics Displàsia ectodèrmica hipohidrótica lligada al X
Càncer d'ovari en portadores de mutacions de BRCA1 Síndrome de Jervell i Lange-Nielsen
Càncer de pròstata Síndrome de Joubert 14
Càncer de pròstata agressiu Síndrome de Joubert 16
Càncer de pròstata d'aparició primerenca Síndrome de Joubert 3
Càncer de bufeta Síndrome de Joubert 5
Càncers del tracte aero-digestiu superior Síndrome de Joubert 7
Carcinoma de cèl·lules basals cutànies Síndrome de Joubert 8
cinetosis Síndrome de Joubert 9
Cirrosi biliar primària Síndrome de Kabuki
Degeneració macular relacionada amb l'edat Síndrome de Leigh
Desordre de conducta Síndrome de Leopard
Diabetis tipus 1 Leucoencefalopatía amb substància blanca evanescent
Diabetis tipus 1 – nefropatia Malaltia de l'orina de xarop d'Arce
Diabetis tipus 2 Síndrome de Loeys-Dietz 2
La endometriosi Síndrome de QT llarg
malaltia celíaca Síndrome de Lynch
Malaltia d'Alzheimer (aparició tardana) lisencefalia
Malaltia de l'artèria coronària Diabetis en l'edat madura, tipus 2
Malaltia de Parkinson Diabetis en l'edat madura, tipus 3
esclerosi múltiple Síndrome de Meckel 3
esclerosi sistèmica Retard mental amb microcefàlia i hipoplàsia cerebel
Esquizofrènia
leucodistròfia metacromàtica
glioma Acidúria i homocistinúria metilmalònica
hipotiroïdisme Acidèmia Metilamónica cbIA
Infart de miocardi (d'inici primerenc) Acidèmia Metilamónica cbIB
Leucèmia limfocítica crònica Dèficit del complex III mitocondrial tipus 1
Limfoma de Hodgkin Mucopolisacaridosis tipus 6
Limfoma difús de cèl·lules B grans Mucopolisacaridosis tipus 7
limfoma fol·licular Mucopolisacaridosis tipus IIIA
miastènia greu Mucopolisacaridosis tipus IIIB
mieloma múltiple Mucopolisacaridosis tipus 4
neuroblastoma Alfa-distroglicanopatía muscular congènita amb anomalies en cervell i ull
osteosarcoma miopatia miofibrilar
psoriasi Miopatia centronuclea lligada al X
sensibilització al·lèrgica miopatia centronuclear
Tumor de cèl·lules germinals testiculars Miopatia nemalínica 2
Síndrome aurículo-condilar cistinosi nefropática
vitiligen Malaltia de Neimann-Pick tipus C1
Dèficit de la 17-beta-hidroxiesteroide deshidrogenasa III Malaltia de Neimann-Pick tipus A
Dèficit de la 3-metilcronotil-CoA carboxilasa 2 Malaltia de Neimann-Pick tipus B
Síndrome de Aarskog-Scott Obesitat
Acromatòpsia tipus 2 Síndrome de Noonan amb o sense leucèmia mielomonocítica juvenil
Leucèmia mieloide aguda Síndrome de Noonan 4
adrenoleucodistròfia Síndrome de Noonan
Hipofosfatasia adulta Albinisme oculocutáneo 1B
Síndrome d'Allan-Herndon-Dudley Osteogènesi imperfecta tipus 3
Dèficit de la alfa1-antitripsina Diabetis meliitus neonatal permanent
amiloidosi hereditària Síndrome de Pitt-Hopkins
Anèmia hemolítica per deficiència de G6PD Polimicrogiria frontoparietal bilateral
Síndrome d'Angelman Microcefàlia primària autosòmica recessiva
Dèficit d'antritrombina III retinosi pigmentària
Displàsia aritmogènica del ventricle dret 10 Síndorme de Rubinstein-Taybi
Tumor de Wilms
Síndrome de Sotos
Raquitisme hipofosfatémico lligat al X dominant Estenosi supravalvular aòrtica
Síndrome de Bardet-Biedl Malaltia de Tay-Sachs
Distròfia muscular de Duchenne / Becker Esclerosi tuberosa 1
beta Thalassemia Esclerosi tuberosa 2
Síndrome de Bloom Albinisme ocular tipus I
Síndrome de Brugada Tirosinèmia tipus I
Síndrome cardio-facio-cutani 3 Dèficit de la Acil-CoA deshidrogenasa de cadena molt llarga
Cardiomiopatia dilatada 1S Síndrome d'Usher tipus 1D
Cardiopatia familiar hipertfófica Síndrome d'Usher tipus 1F
Lipofuscinosis ceroide neuronal 1 Síndrome d'Usher tipus 2A
Lipofuscinosis ceroide neuronal 7 Síndrome d'Usher tipus 2C
Malaltia de Charcot-Marie-Tooth 4C Síndrome d'Usher tipus 2D
Condrodisplàsia punctata, dominant lligada al X Síndrome d'Usher tipus 3A
Malaltia granulomatosa crònica lligada al X Síndrome d'Usher tipus 1
Hipoplàsia adrenal congènita lligada al X Síndrome de Von-Hippel-Lindau
Ceguesa estacionària congènita nocturna 1C Síndrome de Weaver
fibrosi quística Malaltia de Wilson
Síndrome de Costello Agammaglobulinemia lligada al X
Síndrome de Cornelia de Lange  
Malaltia de Danon  
Sordesa autosòmica recessiva 1A  
Cardiomiopatia dilatada 1A  
Encefalopatia epilèptica infantil primerenca  
Sordesa autosòmica recessiva 9  
alfa manosidosis  
Sordesa autosòmica recessiva 31  
Síndrome de Dubin Johnson  
Sordesa autosòmica recessiva 7  
Epilèpsia mioclónica de Lafora  
Eritrocitosis familiar 2  
Malaltia de Fabry  
Poliposi adenomatosa familiar  
Cardiopatia familiar hipertròfica 2  
Febre mediterrània familiar
 
Càncer medul·lar de tiroide medul·lar  
Anèmia de Fanconi, grup de complementació 0
Síndrome nefròtica tipus 1  
Malaltia de Gaucher tipus 1  
Acidèmia glutàrica I  
Síndrome deficient de GLUT1  
Acidèmia glutàrica II  

 

¿Ja disposes d'un altre test genètic?

Si ja t'hi has realitzat alguna prova genètica amb una altra empresa, podem utilitzar les teves dades brutes (raw data) per crear el teu informe de 24Genetics, amb la comoditat de no haver d'enviar una altra mostra del teu ADN. Només has de comprar el test a la nostra botiga i nosaltres ens encarreguem de tot.

Preguntes freqüents
COM PUC FER AQUESTA PROVA GENÈTICA?

És realment senzill. Rebràs un kit d'ADN per col·locar-hi una petita quantitat de saliva. Fes clic aquí per veure un vídeo abans dutilitzar el kit. Després de seguir les senzilles instruccions, envia'ns de tornada la mostra. A un laboratori especialitzat, extraurem l'ADN de la saliva que ens hagis enviat. Realitzarem un procés en què podem llegir el que està escrit en uns 700.000 marcadors del teu ADN. Després d'una complexa anàlisi informàtica, els nostres algoritmes apliquen els darrers estudis genètics. Així es genera l'informe que posem a les mans.

EN QUÈ CONSISTEIX EL TEST GENÈTIC DE 24GENETICS?

És molt simple. T'enviarem un kit a casa teva. Hi podràs dipositar una mica de la teva saliva seguint unes senzilles instruccions. Un cop ens arriba el kit de tornada, extraurem l'ADN de les teves cèl·lules. Llegirem uns 720.000 marcadors genètics o polimorfismes a seqüenciadors d'alta tecnologia. Aleshores, els nostres algorismes exclusius analitzaran el teu ADN. Tot seguit, aplicaran els coneixements científics més rellevants per poder generar els informes que hagis contractat.

PUC FER CANVIS DRÀSTICS EN ELS MEUS TRACTAMENTS DE SALUT PEL MEU COMPTE A causa dels RESULTATS D'AQUESTA PROVA?

Els nostres informes donen dades de predisposicions genètiques del teu organisme. Però hi ha molts altres factors externs, ambientals o hàbits que hi influeixen. Per això, considerem els nostres informes com a preventius, no diagnòstics. La nostra recomanació és consultar sempre amb professionals mèdics davant de qualsevol dubte que pugui sorgir del teu informe genètic. Per tant, la resposta és no. No heu de fer canvis importants sense validació d'un professional.

ESTÀ DISPONIBLE AQUESTA PROVA AL MEU PAÍS?

Enviem de franc els nostres kits d'ADN a qualsevol país del món. Pots triar enviament de tornada per correu (ens ho hauries d'enviar tu) o recollida exprés (pot tenir un cost addicional depenent del producte i del país). Tenim molts magatzems a tot el món, per la qual cosa enviarem la teva comanda des del punt més proper possible. Els Estats Units, Espanya o França compten sempre amb enviament de tornada gratuït. A més, alguns dels nostres packs gaudeixen d'enviament exprés gratuït a tothom.

SÓN TOTES LES PROVES GENÈTIQUES DE LA MATEIXA QUALITAT?

El nostre test genètic és, possiblement, el més complet i de més qualitat del mercat.

D'una banda, cal tenir en compte la qualitat de la tecnologia utilitzada a la seqüenciació de l'ADN. Des del kit de saliva fins als seqüenciadors. A 24Genetics utilitzem la millor tecnologia de seqüenciació d'Illumina a Europa. Tots i cadascun dels components utilitzats en els nostres serveis són els de més qualitat disponibles al mercat.

I, per altra banda, hi ha la qualitat i la quantitat d'informació que podem oferir als nostres informes. Som l´única companyia capaç d´oferir 7 informes diferents a partir d´un test genètic. Aquests són els nostres informes: Ancestres, Nutrigenètica, Salut, Farmacogenètica, Talent i Personalitat, Cura de la Pell i Esport. Cadascun són referents al sector per la qualitat i quantitat d'informació aportada. Per exemple, som els únics capaços de mostrar dades biomètriques, de malalties complexes i aplicar diferents algorismes depenent del sexe i ètnia dels nostres clients.

En resum, podem dir que els nostres tests genètics estan dos anys per davant dels tests genètics disponibles al mercat.

 

TOT DEPÈN DELS MEUS GENS?

No. El cos respon a tota una sèrie de condicionants. Els nostres gens són certament un paràmetre important. Però l'estil de vida, com l'exercici i la dieta, i moltes altres circumstàncies influeixen al nostre organisme. Sens dubte, conèixer-se bé un mateix ajuda a tractar el cos de la manera més adequada. I això és el que podeu obtenir de la genètica. Més coneixement per a tu i per als professionals que tenen cura de la teva salut.

PER QUÈ AQUEST TEST GENÈTIC DE PREVENCIÓ DE SALUT ÉS MILLOR QUE ELS ALTRES?

Els tests genètics de 24Genetics estan considerats els millors en la seva categoria bàsicament per la quantitat i la qualitat de la informació. Només heu de comparar el nombre d'apartats del nostre test amb qualsevol altre del mercat i comprovareu que donem moltes més dades. I no només pel que fa a malalties, també proporciona predisposicions biomètriques, biomarcadors, farmacogenètica i molta més informació rellevant per a la cura de la teva salut, dades que la resta dels tests genètics de salut del mercat no tenen. A més, els nostres algorismes estan dos anys per davant dels altres perquè apliquem més investigacions científicament validades que la resta i els apliquem de forma més intel·ligent. El nostre algorisme tria quins estudis són aplicables a tu, segons siguis home o dona, i només si l'estudi està validat en població similar a la teva (asiàtica, europea, etc.). I en cas que hi hagi diversos estudis consolidats sobre la mateixa patologia, el nostre algorisme és capaç de combinar-los per oferir-te la informació genètica personalitzada més completa i més útil per als teus metges. Si vols conèixer totes les raons per les quals els nostres tests genètics estan considerats els millors del mercat, prem aquí.

EN QUÈ ES BASA AQUESTA PROVA?

Aquesta prova es basa en milers d‟estudis genètics reconeguts i acceptats internacionalment per la comunitat científica. Quan hi ha un determinat nivell de consens, els estudis científics es fan públics en determinades bases de dades a través d'institucions i organismes científics. Els nostres informes genètics es realitzen aplicant aquests estudis a les dades genètiques de cada client. Això es realitza mitjançant un complex algorisme desenvolupat per 24Genetics.

QUÈ OBTINDRE CONCRETAMENT EN REALITZAR EL TEST DE SALUT?

T'enviarem un informe detallat i personalitzat al correu electrònic que ens vas facilitar en registrar el teu kit d'ADN. A més, si ens ho sol·licites, podem enviar-te en qualsevol moment, no només en realitzar la teva comanda, el teu fitxer electrònic de dades brutes (raw data), que conté el teu mapa genètic.

QUÈ PUC FER PER MANTENIR EL MEU INFORME AL DIA?

Quan dissenyem un nou tret per incloure'l en algun dels nostres informes, realitzem prèviament una gran varietat de proves abans de fer-ho públic. Arribat aquest moment, t'ho farem saber a través dels nostres canals de comunicació.

QUI POT FER-SE AQUEST TEST?

Qualsevol persona, sense límit d'edat, es pot fer el nostre test genètic. Si la prova es realitzarà a fer un nadó o una persona d'edat avançada, pots detallar-ho en fer la comanda. T'enviarem un kit especial que facilita la recollida de la mostra de saliva. En el cas de menors, cal lautorització del progenitor o tutor.

AQUEST TEST ÉS VÀLID PER A ÚS CLÍNIC O DIAGNÒSTIC?

No, aquest test no és vàlid per a ús clínic o diagnòstic. En cas que el teu metge consideri que alguna mutació reflectida al nostre informe és rellevant per a la teva salut, podrà prescriure't una prova amb validesa clínica per confirmar la patologia en qüestió. Els tests de 24Genetics són preventius i la seva principal utilitat és alertar sobre qüestions genètiques que normalment es passen per alt.

SI EL MEU INFORME DIU QUE TINC ALTA PREDISPOSICIÓ GENÈTICA A PATIR CERTA MALALTIA, VOL DIR QUE LA PATIRÉ ABANS O DESPRÉS?

Les persones som la nostra genètica i les nostres experiències.

A banda dels teus gens, hi ha molts altres factors ambientals i interns que influeixen en el desenvolupament o no d'una malaltia. Per això pots ser genèticament propens a una patologia i no desenvolupar-la mai per qüestions ambientals, hàbits de salut, estil de vida… Però també pots no tenir predisposició i patir determinada malaltia en un moment de la teva vida.

A més, depenent de la patologia, la genètica pot tenir més o menys influència en l'aparició o el desenvolupament d'una malaltia.

El coneixement de la nostra genètica permet als professionals de la salut poder realitzar la feina amb molta més informació. I, a més, permet dissenyar plans de prevenció que poden marcar la diferència.

SI AMB RESPECTE A UNA MALALTIA CONCRETA, EL MEU INFORME DIU QUE NO SÓC PROPENS A PATIR-LA, SIGNIFICA QUE NO TINC RISC?

La majoria de malalties no depenen només dels nostres gens. També depenen d'innombrables factors interns i externs que les poden provocar. A més a més, el nostre test té informació parcial del teu genoma. No estem seqüenciant el teu genoma complet, sinó només una part. És possible que només estiguem analitzant un percentatge dels gens que poden estar implicats en una determinada patologia. Per això no exclou la possibilitat que puguis portar altres mutacions associades a aquesta patologia en altres regions gèniques que no estem analitzant o que no es coneixen actualment.

Hi ha proves genètiques d'ús clínic o diagnòstic, que analitzen la totalitat dels gens implicats en una determinada patologia o malaltia i que un servei mèdic pot prescriure si ho considera oportú. I, per descomptat, sempre cal tenir múltiples factors ambientals. Aquests poden tenir també un alt grau d'influència en la possibilitat de desenvolupament de malalties.

Els nostres tests no són vàlids per a ús clínic o diagnòstic. Per això, davant de qualsevol dubte, sempre recomanem consultar amb els teus metges perquè siguin ells els que et prescriguin els tests genètics clínics adequats.

HE REBUT UN TRASPLANTAMENT DE MÈDULA, PODRIA AIXÒ AFECTAR ELS RESULTATS DEL MEU TEST?

Els resultats del test genètic es poden veure alterats, per la qual cosa no recomanem la seva realització.

LA MEVA PREDISPOSICIÓ GENÈTICA A PATIR DETERMINADES PATOLOGIES SIGNIFICA QUE ELS MEUS FAMILIARS TAMBÉ LA TENEN?

La genètica de cada persona és exclusiva. Per això sempre recomanem que consultis amb el teu servei clínic de referència les decisions a prendre quant a salut. Tot i això, en genètica, molts dels patrons que s'expressen solen guardar relació amb els de familiars propers. Pel que seria habitual que els informes fossin força semblants. Però tingues en compte que múltiples factors externs influeixen també en el desenvolupament o no d'una malaltia. Per tant, la probabilitat de patir-la serà molt diferent entre familiars amb diferents estils de vida, hàbits de salut, lloc de residència, etc…

Vols aportar més valor als teus clients oferint-los els nostres tests genètics?

Si tens una consulta, una clínica o et dediques a qualsevol especialitat dins del sector de la salut, visita la nostra web de partners i distribuïdors per veure totes les fórmules de col·laboració que hem dissenyat per a tu.

0
    0
    Cistella
    La seva cistella està buida