Logo 24G

Sobre 24Genetics

Les proves genètiques més completes del mercat: 24Genetics

Per què 24Genetics?

24Genetics: l'empresa europea líder en tests genètics d'ancestra, salut i benestar

Amb milers de clients a més de 100 països, a 24Genetics podem dir que som una de les empreses més rellevants del sector. Realitzem tota la feina de laboratori i processament algorítmic a Europa. Ho fem sota les exigents normatives europees. 24Genetics està formada per un equip internacional de prestigi contrastat científic i els nostres tests estan reconeguts per la NCBI. LNCBI és lorganisme més important de genètica del món. Enviem els nostres tests a qualsevol lloc del planeta. A més, estan disponibles en diversos idiomes.

test ADN complets

El test genètic més complet del mercat: el de 24Genetics

Només cal comparar la quantitat d'apartats i el nivell de detall que hi ha a cadascun dels nostres tests. El nostre test d'Ancestres és capaç de mostrar el teu percentatge d'ADN a milers de regions. No obstant això, molts altres tests disponibles al mercat no arriben ni a 100. No només et diem de quin país vénen els teus avantpassats. Sinó també de quina comunitat autònoma i fins i tot de quina província, en alguns casos. El nostre test de Salut té diversos centenars d'apartats, davant dels menys de 100 del líder als EUA. I, mentre que altres tests amb prou feines tenen una desena d'apartats relacionats amb la nutrició, la pell o l'esport, nosaltres t'entreguem informes complets amb centenars d'apartats. En resum, si ens compares amb la resta de tests disponibles al mercat, confirmaràs que els de 24Genetics són, sens dubte, els més complets.

Els algorismes de 24Genetics proporcionen informació de més qualitat

A 24Genetics, sabem que hi ha dues maneres de calcular les predisposicions genètiques. Quan volem calcular la teva predisposició a, per exemple, la vitamina D, ho podem fer des de dues aproximacions:

– Com ho fan la majoria de les empreses del mercat. Que utilitzen un sol estudi genètic per obtenir resultats per a tota la població. Sense tenir en compte si lestudi és vàlid només per a homes o només per a dones. O si és aplicable exclusivament per a població europea o asiàtica. Aquest sistema és més fàcil d'aplicar, però també és millorable.

– Com ho fem a 24Genetics. Creant un complex algorisme que primer identifica el teu sexe i la teva ancestria. A partir d'aquí, apliquem exclusivament els estudis que sí que són adequats per al teu perfil. Per exemple, dona europea. A partir d´aquest punt, podríem aplicar un únic estudi. No obstant això, els nostres tests combinen multitud de publicacions científicament validades per la seva qualitat i consens. Amb això aconseguim aplicar tots els coneixements científics disponibles per al càlcul de les teves predisposicions genètiques.

Podem dir que la nostra tecnologia està dos anys per davant de la resta de tests genètics del mercat.

test ADN complets

Una prova d'ADN, 7 informes

Som la companyia de proves d'ADN d'accés directe per al consumidor amb el portfoli més gran de productes del món. Amb un sol kit ho tens tot. Pots demanar avui el teu pack amb els nostres 7 informes: Salut, Farmacogenètica, Nutrigenètica, Esport, Cura de la Pell, Personalitat, i Ancestres. O també pots comprar un sol informe ara i el dia que ho necessitis podràs demanar-nos qualsevol altre de la nostra àmplia gamma i no caldrà enviar-te un nou kit.

test ADN complets

La millor tecnologia: Illumina i només Illumina

Es poden fer tests genètics econòmics o es poden fer de qualitat. Nosaltres hem apostat per la qualitat. El nostre test genètic està basat 100% en tecnologia Illumina. Illumina és l?empresa de seqüenciació més prestigiosa del mercat. A màquines d'Illumina, amb xips d'Illumina i al laboratori europeu. El nostre objectiu és garantir la màxima qualitat.

test ADN complets

Privadesa i més privadesa

Portem la teva privadesa a l'extrem. Anem molt més enllà del que ens exigeixen les lleis europees. Des del moment que fas el test, la teva mostra passa a ser un codi anònim. Ni tan sols el teu informe portarà el teu nom complet.

test ADN complets

A 24Genetics no venem les teves dades genètiques

La majoria de les grans empreses del sector obtenen beneficis venent la teva informació genètica. Oferir-te un test barat i posteriorment vendre les dades del teu ADN és una pràctica habitual. Especialment en empreses no europees. No decideixis exclusivament per un preu baix. Sigues conscient del que hi pot haver darrere. Informa't abans d'escollir la companyia que analitzarà els teus gens.

0
    0
    Cistella
    La seva cistella està buida