Logo 24G

Test ADN Ancestres

El Test ADN Ancestres més complet del mercat
MÉS INFORMACIÓ
informe-test-ancestres
caixa producte ancestres

El nostre informe d'ancestres mostra d'on vénen els nostres avantpassats. Aprofundim més que qualsevol altra prova al món.

 

Descobriu els vostres avantpassats amb un test ADN Ancestros!

Comparem les vostres dades genètiques amb una àmplia base de dades d'ADN, amb marcadors genòmics de molts llocs del món. Gràcies a la genètica heretada dels teus avantpassats, podem determinar les zones geogràfiques i els països dels quals procedien. 24Genetics aprofundeix més que qualsevol altre test del món. Més del doble que la majoria.

Aquesta prova es realitza mitjançant el ADN autosòmic. Aquest el que ens dóna la informació genètica tant del pare com de la mare, heretada de generacions anteriors, que es remunta a centenars i fins i tot milers d'anys.

Hi ha diferents metodologies per calcular les arrels ancestrals, proporcionant diferents resultats. Utilitzem els millors algorismes, I, encara que l'ancestra genètica no és una ciència exacta, cada cop ens apropem més. Gràcies al nostre test d'ADN, amb més de 700.000 marcadors genètics, tenim accés a un increïble nivell de detall.

Les nostres proves d'ADN estan en millora constant. Els científics de 24Genetics han produït un dels millors Tests d'ADN d'Ancestres, amb dades regionals fins ara inèdites al món de la investigació genealògica.

Les nostres històries familiars són tan úniques com sovint desconegudes. Per primer cop, la ciència ens obre les portes. Ens permet conèixer a través de proves científiques, d'on venim i on van viure els nostres avantpassats.

Igual que la resta de les nostres proves, aquest test d'ADN és senzill de fer. T'enviarem un kit amb instruccions senzilles i vídeos explicatius. Només has de posar una mica de saliva al tub que rebràs amb el nostre kit. Envieu-nos-ho de tornada i en unes setmanes t'enviarem el teu informe.

Descarrega el nostre exemple d'informe d'Ancestres.
Informes disponibles en anglès, alemany, francès, italià, polonès i espanyol

prova d'informe d'ancestres
prova d'informe d'ancestres
Name Goes Here

Name Goes Here

Posició

Name Goes Here

Name Goes Here

Posició

Name Goes Here

Name Goes Here

Posició

Name Goes Here

Name Goes Here

Posició

Name Goes Here

Name Goes Here

Posició

Name Goes Here

Name Goes Here

Posició

Name Goes Here

Name Goes Here

Posició

Name Goes Here

Name Goes Here

Posició

Name Goes Here

Name Goes Here

Posició

Name Goes Here

Name Goes Here

Posició

Name Goes Here

Name Goes Here

Posició

Name Goes Here

Name Goes Here

Posició

Name Goes Here

Name Goes Here

Posició

mapa-ancestres

Saps que el nostre Test ADN Ancestres pot mostrar-te d'on vénen els teus avantpassats?

Cada cop més persones es pregunten quins són els seus orígens ancestrals. Normalment solem creure saber d'on vénen els nostres avantpassats. Encara que gairebé sempre aquesta informació es redueix al poc que ens expliquen els nostres pares o avis d'aquell avantpassat que vivia al seu poble i que es va casar amb aquella noia que venia d'una altra ciutat…

 

Si et fas el teu estudi genètic avantpassats, potser et sorprenguis dels resultats. Perquè potser els teus avantpassats són en un alt percentatge de països que no imaginaves o, dins del teu país, les regions no siguin les que esperaves.

 

Un examen d'ADN ancestral és un estudi genètic d'avantpassats que us donarà la informació d'on van viure els avantpassats fins a molts centenars d'anys enrere.

 

També la nostra història està escrita als nostres gens, que compten amb una mena de còpia de seguretat dels llocs on han estat assentats els nostres ancestres. Però més interessant encara és que els grans esdeveniments històrics també deixen empremta al nostre ADN, com, per exemple, la fam que va suposar la Primera Guerra Mundial.

 

Des de fa temps, aquesta curiositat innata a l'ésser humà per conèixer els seus orígens pot ser satisfeta amb la informació que ens dóna un test d'ADN de genealogia.

 

Com es realitza el nostre test ADN Ancestros?

Aquest test ADN orígens es realitza sobre ADN Autosòmic, que és aquell que ens proporciona la informació genealògica tant del pare com de la mare, heretada al seu torn d'anteriors generacions, remuntant-nos fins entre 25 i 30 generacions, Fet que suposa de 700 a 900 anys de mitjana. Tot i que podem arribar a veure traces genètiques de fa més de 2.000 anys. Els darrers 300 anys són irrellevants per al nostre algorisme i no mostrarà on han viscut els nostres avantpassats en les darreres 8 generacions aproximadament. Per tant, és possible que allò que hagis conegut dels teus avantpassats relativament recents, a través dels teus pares o avis, no coincideixi amb les dades que et dóna el nostre informe.

 

El procés és molt senzill. 24Genetics t'envia un test d'ADN ancestral, que inclou un kit per a la recollida de la mostra d'ADN, a qualsevol lloc del món on et trobis. Només heu de seguir unes senzilles instruccions per dipositar una petita quantitat de saliva en un tub preservat i enviar-nos la mostra de tornada. A partir de la recepció procedim a la seqüenciació (procés mitjançant el qual s'extreu tota la informació genètica de la mostra) al nostre laboratori a Europa. I, finalment, apliquem a aquesta informació genètica l'algorisme desenvolupat íntegrament per 24Genetics. Aquest està basat en milers d'estudis reconeguts internacionalment per la comunitat científica, amb què obtenim el nostre informe.

 

El nostre test d'ADN d'orígens mostra d'on vénen les arrels antropològiques. Comparem el teu mapa genètic amb una amplíssima base de dades d'ADN amb marcadors de múltiples llocs de tot el món.

 

Les diferents metodologies de les proves genètiques de 24Genetics

Hi ha diferents metodologies per al càlcul de les arrels ancestrals, que proporcionen diferents resultats. Nosaltres utilitzem els que considerem que són els millors algoritmes. Que, encara que siguin inexactes en el detall, són encertats en allò primordial.

Les dades ofertes per aquest estudi genètic avantpassats són aproximacions estadístiques. En cap moment no mostren dades exactes. Tot i que gràcies al nostre test de més de 720.000 marcadors genètics, podem arribar a un nivell de detall de gran profunditat.

 

L'informe d'ancestres de 24Genetics és capaç de mostrar milers de zones geogràfiques. Mentre altres tests d'ADN ancestral només poden indicar una zona dins d'un continent, o com a molt el teu percentatge per països. Nosaltres et podem dir fins al teu percentatge d'ancestra per estat, regions o fins i tot províncies, a multitud de països.

 

 

Moltes empreses ofereixen serveis de cerca de familiars que requereixen els arxius de dades bruts (raw data) utilitzats per obtenir els informes genètics. Per descomptat, tots els nostres productes de genotipat inclouen aquest tipus de fitxer de dades brutes del teu mapa genètic. Però aconsellem a totes les persones que facin servir aquests serveis de tercers que s'assegurin de les polítiques de privadesa, seguretat i transparència de l'empresa, ja que les dades brutes, a més de la informació necessària per a la cerca de familiars, contenen molta informació personal.

Llegir més ...

cru

Ja has demanat una prova d'una altra companyia?

Si ja t'has fet un test genètic de 23andme, Ancestry.com, FTDNA, MyHeritage o una altra companyia, podem utilitzar les teves dades brutes (raw data) per crear el teu informe d'Ancestres de 24Genetics, revelant de quins països i regions eren els teus avantpassats, una cosa que altres companyies no són capaces de fer. Només has de comprar-lo a la nostra botiga i aviat tindràs el teu informe personalitzat.

Preguntes freqüents

QUINS PASSOS HE DE SEGUIR PER FER EL VOSTRE TEST ADN ANCESTRES?

El nostre kit inclou un document amb les instruccions, però a més a més hem realitzat un vídeo que detalla els passos que has de seguir. Fes clic aquí per veure'l. És molt senzill. Quan ho hagis realitzat, envia'ns la mostra de saliva de tornada i extraurem la informació del teu ADN al nostre laboratori. A continuació, aplicarem l'algorisme desenvolupat i actualitzat permanentment per nosaltres i obtindrem el vostre informe 24Genetics. El rebràs per correu electrònic en un termini entre 3 i 6 setmanes des que hagis registrat el codi de la teva mostra a la nostra web.

PUC ACCEDIR A AQUEST TEST AL MEU PAÍS?

24Genetics és una empresa europea que funciona a nivell mundial. Podem enviar els nostres kits a qualsevol país del món on et trobis. Disposem de múltiples centres logístics a nivell internacional, per la qual cosa, per ser tan ràpids i eficients com sigui possible, t'enviarem el nostre kit des del més proper al teu lloc de residència. El cost d'enviament és sempre gratuït a qualsevol país. La recollida està també inclosa en el preu a molts països (Estats Units, França, Espanya…). Si la recollida gratuïta no està inclosa al teu país, pots enviar-nos de tornada el kit per correu o, si prefereixes que t'ho recollim nosaltres, el pots contractar per un cost addicional. El pack All in One inclou sempre el lliurament i la recollida per missatgeria express a tot el món.

SÓN IGUALS TOTS ELS TEST D'ANCESTRES?

Alguns tests d'ancestres d'altres companyies són molt bàsics i us ofereixen molt poca informació. El nostre test es basa en una anàlisi genètica de darrera generació i analitzem més de 720.000 marcadors genètics. A l'informe d'ancestres de 24Genetics podem analitzar els teus orígens a tots els països i milers de regions a nivell mundial, més del doble que el millor test d'ADN d'ancestres dels EUA.

PER QUÈ AQUEST TEST D'ANCESTRIA I NO UN ALTRE?

Simplement perquè som capaços d'arribar on altres no arriben. Podem identificar milers de regions al teu ADN, cosa que significa que on altres et diuen “ets del sud d'Europa” nosaltres et diem de quins països i quines regions dins d'aquests països. I quan altres aconsegueixen dir-te de quins països en concret, nosaltres et direm de quin estat o regió i fins i tot, en algunes zones, de quines províncies. Però aquesta no és l'única raó, si les vols conèixer totes fes click aquí

QUALSEVOL PERSONA POT FER-SE AQUEST TEST ADN ANCESTRS?

És així. Qualsevol persona, sense cap límit, pot fer-se un test de 24Genetics. Per a nadons o persones grans, disposem d'un kit especial que facilita la recollida de la mostra de saliva en aquests casos. Si el test és per a un menor, si us plau indica'ns-ho ja que haurem de demanar-te documentació addicional dels tutors.

OBTINC INFORMACIÓ SOBRE LA MEVA ASCENDÈNCIA, PER PART DEL MEU PARE O DE LA MEVA MARE?

Tots dos. En el nostre informe d'ancestres, us mostrem la informació de la vostra ascendència tant paterna com materna, ja que utilitzem ADN autosòmic.

QUANTES REGIONS GEOGRÀFIQUES PODRÉ VEURE EN EL MEU INFORME D'ANCESTRES?

A 24Genetics podem veure més de 1.500 regions a nivell mundial, fet que suposa més del doble que la majoria dels tests del mercat.

PODEU DIR-ME LES REGIONS DE L'INFORME D'ANCESTRES DE 24GENETICS?

El test d'ascendència de 24Genetics s'amplia i es millora dia a dia. La llista geogràfica creix gairebé cada mes, però actualment detallem 175 països i més de 1.500 regions.

Aquests són els països i les regions per zona geogràfica del nostre test d'ADN d'ancestres:

ÀFRICA – 49 països i més de 230 regions.
AMÈRICA – 32 països i més de 130 regions.
ÀSIA – 43 països i més de 600 regions.
EUROPA I RÚSSIA – 40 països i més de 600 regions.
OCEANIA – 11 països i més de 30 regions.

QUÈ REBRÉ EXACTAMENT EN REALITZAR AQUEST TEST?

T'enviarem un informe exhaustiu i personalitzat al correu electrònic amb què hagis registrat el teu kit. A més, sempre que vulguis, podràs sol·licitar-nos el teu fitxer de dades brutes (raw data) i t'ho enviarem per email. Recordeu que el fitxer raw data és un fitxer electrònic que conté el vostre mapa genètic. A la nostra web pots descarregar-te exemples de tots els nostres informes en diversos idiomes.

COM FUNCIONA EL TEST D'ANCESTRES DE 24GENETICS?

Al teu ADN trobem marques que es preserven al llarg dels segles. Aquestes marques, anomenades mutacions, tenen molta informació emmagatzemada. Alhora, aquestes mutacions són endèmiques a certes parts del món, per la qual cosa l'anàlisi de les dues informacions ens permet rastrejar milers de regions a tot el planeta, per conèixer en profunditat on pertanys.

QUINA INFORMACIÓ PUC OBTENIR DELS MEUS ANCESTRS A TRAVÉS DEL TEST ADN ANCESTRES?

Coneixeràs els llocs per on han passat els teus avantpassats genètics, amb percentatges de cadascuna de les regions perquè sàpigues d'on provenes, amb el pes de cada zona.

QUINES LIMITACIONS TÉ AQUESTA PROVA?

L'ancestra genètica no és una ciència exacta. Els nostres algorismes estan basats en càlculs estadístics de genètica poblacional que estan en constant evolució. El nostre algorisme Deep Ancestry és millor avui que ho era fa un any, i l'any que ve encara serà millor. Serem capaços de veure més regions i els nostres sistemes d'intel·ligència artificial deu haver avançat més. A la pràctica, la nostra predicció en termes de continents canviarà poc o res. La predicció a nivell País podrà canviar-ne més. I, segons anem baixant el nivell de detall fins a Regions i Províncies, la nostra precisió serà més gran i serem capaços d'identificar més regions diferents.

A QUIN ANY ES REMONTEN ELS MEUS RESULTATS DEL TEST D'ANCESTRES?

El nostre test d'ancestres es remunta, de mitjana, entre 25 i 30 generacions enrere (700-900 anys). Els darrers 300 anys són irrellevants per al nostre algorisme, per això no mostrarà on ha viscut la nostra família en les darreres 8 generacions aproximadament. En alguns casos, sí que es poden veure rastres ancestrals de fins fa 2.000 anys (unes 70 generacions enrere).

QUÈ PASSA SI NO APAREIXEN EN EL MEU INFORME REGIONS ON SÉ QUE TINC AVANTPASSATS COM ELS MEUS BISABUELS O TATARABUELOS?

Els tests genètics d'Ancestria es basen en mutacions que s'assenten en famílies durant centenars d'anys, per això el nostre algorisme no té en compte dades d'aproximadament els darrers 250 anys (8 generacions). Atès que el test d'ancestres de 24Genetics es remunta a entre 25 i 30 generacions enrere, és normal que no surtin les regions on han viscut els nostres avis i besavis. Has de tenir en compte que les generacions anteriors van poder migrar i assentar-se tan sols unes quantes generacions enrere, però porten mutacions al seu ADN  procedents d'una altra regió, i aquestes són les que heretes.

ES TÉ EN COMPTE LA INFORMACIÓ ÈTNICA A L'HORA D'OBTENIR DADES SOBRE LA MEVA ANCESTRIA?

L'informe d'ancestra de 24Genetics és un informe geogràfic. De vegades, a l'ADN es poden observar determinades ètnies que nosaltres podem associar a determinades zones geogràfiques.

AQUEST TEST SERVEIX PER CONÈIXER QUI SÓN ELS MEUS PARES?

No, aquest no és un test de paternitat, és un test d'ancestra, amb què pots veure a quins llocs geogràfics van estar assentats els teus avantpassats.

Vols oferir test d'ADN d'ancestres als teus clients?

Si vols comercialitzar els tests de 24Genetics, o fins i tot tenir la teva pròpia marca de tests genètics, tenim la solució ideal per a tu. Visita la nostra web de partners i troba fu fórmula.

0
    0
    Cistella
    La seva cistella està buida