Logo 24G

Test genètic Pell

Coneix el que la teva genètica et pot dir sobre la salut de la teva pell amb el Test genètic Pell
Més informació
Prova adn pell
Prova adn pell

PEn aquesta prova d'ADN per a la cura de la pell, analitzem com influeix la teva genètica en les característiques de la pell, com ara la hidratació, l'elasticitat i la capacitat antioxidant, que juguen un paper clau en el procés d'envelliment de la pell.

 

Conegueu la vostra predisposició genètica amb un Test Genètic Pell!

L'envelliment de la pell és un procés complex en què influeixen factors hereditaris i ambientals. Estudis recents en bessons han revelat que fins i tot 60% de la variació de l'envelliment de la pell pot ser atribuïda a factors genètics. En comparació, el 40% restant és degut a factors no genètics.

En crear aquest test genètic per a la cura de la pell, el nostre objectiu era fer-ne una classificació de cada marcador en funció d'un conjunt de múltiples polimorfismes associats a determinades propietats de la pell per oferir teràpies antienvelliment o rutines personalitzades per a la cura de la pell.

Fins ara, la major part de la indústria de la cosmètica i la cura de la pell ha intentat processar la seva demanda a partir de solucions “de talla única”, una cosa certament còmoda des del punt de vista comercial però poc realista, perquè la ciència fa temps que va demostrar que cada persona és diferent. La cura de la pell també és diferent. Aquest estudi dADN per a la cura de la pell és el primer pas per als tractaments de bellesa individualitzats.

Amb el nostre informe sobre la cura de la pell, obtindràs informació pràctica que tu i el teu dermatòleg o el teu assessor de bellesa podreu utilitzar a l'hora de dissenyar un tractament personalitzat per a la cura de la pell.

Descarrega el nostre exemple d'informe Dermagenètic.
Informes disponibles en anglès, alemany, francès, italià, polonès i espanyol.

Prova adn pell
Prova adn pell

La pell és l'òrgan més extens del cos i hi ha gairebé tantes tipologies com persones al món. Les diferents característiques que defineixen la teva pell vénen donades per la teva genètica i pel teu entorn, és a dir, pel teu ADN i per totes les coses que t'han passat al llarg de la teva vida.

 

Com tenir cura de la meva pell? El test genètic pell és la solució

Per poder cuidar la teva pell de la manera adequada, el primer és conèixer-la. Algunes de les seves característiques són fàcilment identificables a primera vista. Per exemple, tens la pell molt blanca i, per tant, ets molt sensible als raigs solars. Altres característiques de la pell, com ara la glicació, no són tan identificables externament. No obstant això, un simple test genètic pot treure-les a la llum i ajudar-nos a triar els millors tractaments.

 

Tipus de pells

Hi ha 3 principals tipus de pell depenent de si les glàndules segreguen principalment greix o aigua: pell seca o normal, pell greix y pell mixta.

La pell seca sol tenir molt poca predisposició a generar impureses, ja que no segrega greix. Per contra, és una pell més propensa a generar arrugues i mostrar-se com una pell envellida.

Les pells greixoses o mixtes són més propenses a patir una de les patologies més habituals i que més problemes socials i emocionals genera pel component estètic que comporta: l'acne. Es tracta d'un trastorn que passa quan greix o cèl·lules mortes obstrueixen els fol·licles pilosos, cosa que desemboca en la formació de punts blancs, punts negres i barbs. És molt habitual a l'adolescència i sol corregir-se amb l'edat, però pot passar en qualsevol etapa de la vida. L'acne, la psoriasi o les varius són, entre d'altres, algunes de les malalties de la pell que podreu trobar a l'apartat “Cura de la pell” del nostre test genètic de pell. 

 

Quina informació obtindré del Test genètic Pell?

Un dels aspectes més importants i reconeguts, relacionats amb la pell, tant a nivell mèdic, com a nivell popular, és el dany solar. S'ha convertit, potser, en la major preocupació de les persones de qualsevol edat, pel que fa a cura dermatològica. Dues persones amb el mateix to de pell poden tenir diferents predisposicions al fotoenvelliment i, moltes vegades, aquestes diferències les podem veure al seu ADN. Al nostre test genètic de pell tenim tota una secció on analitzem diferents predisposicions com la sensibilitat al sol, les taques solars, la facilitat de bronzejat i el fotoenvelliment.

 

Cada cop estem més conscienciats de la importància de la protecció solar. Protegir la nostra pell els mesos d'estiu i quan més exposats al sol estem ja és un bàsic per a gairebé la totalitat de la població. Però no només a l'estiu cal protegir la nostra pell del sol; la resta de l'any també és necessari, ja que, fins i tot en situacions de cels ennuvolats, els raigs del sol ens afecten i fan malbé la nostra epidermis. Per això, gran part dels productes de cura diària de la pell ja inclouen filtres solars i cada vegada més persones utilitzen aquests filtres cada dia de l'any, especialment a les zones més exposades, com a cara i mans. No parar atenció a la protecció solar pot desembocar a diverses malalties de la pell i fins i tot en un melanoma.

Però recorda que les vostres predisposicions es poden modular mitjançant l'adquisició d'hàbits saludables en tractaments dèrmics. Per tant, les dades del nostre informe t'ajudaran a adoptar la rutina de cures que necessites i tatar de mantenir-la sana, cuidada i amb els menors signes possibles d'envelliment de la pell.

 

Què és la glicació?

Com esmentàvem anteriorment, un altre aspecte important de la pell és la glicació, però, en què consisteix?

La glicació és una reacció enzimàtica que provoca alteracions a l'ADN de l'epidermis i la fixació de sucres a les proteïnes intra i extracel·lulars. Això fa que les fibres de col·lagen i elastina es tornin rígides i, en conseqüència, la pell perdi elasticitat.

Referent a això, el test genètic de pell de 24Genetics t'informa sobre la teva predisposició al risc de glicació a la teva pell i, en cas que sigui alt, recomanem alguns components amb què es fabriquen productes cosmètics o suplements que ajuden a controlar-lo, com la carnosina, la niacinamida, la silibinina o l'àcid alfal·lipoic.

 

I què podem dir la de la vitamina D?

La vitamina D és vital per a la salut dels nostres ossos i articulacions i la nostra pell té un paper primordial en la producció. Si tens una predisposició genètica a tenir deficiència de vitamina D apareixerà reflectit al nostre test genètic de pell. Si aquest fos el teu cas, recorda que el peix blau o l'oli de fetge de peix ajuden a aconseguir nivells òptims de vitamina D. Si és necessari, sempre pots recórrer a suplements vitamínics, que, en ser una vitamina liposoluble, hauran de ser pautats per el teu professional de la salut.

 

A més, al nostre informe també tens informació sobre la teva predisposició a tenir nivells adequats d'altres vitamines, importants per a la cura de la pell. Com són la B9. B12. C i I . O els àcids grassos essencials Omega-3 i Omega-6.

Llegir més ...

Aquesta és part la informació que trobaràs al teu informe…

Cuidant la teva pell

En aquest apartat, analitzarem certs marcadors genètics que, per exemple, influeixen en la glicació, un procés que es produeix amb la glucosa a la dermis i que és una de les principals causes de l'envelliment accelerat de la pell i de la inflamació dèrmica que provoca la pell flàccida i esquerdada. Hi ha tractaments específics força eficaços, com la Coenzim Q10.

L'estrès oxidatiu

És una altra de les grans causes de l'envelliment de la pell. El nostre cos té el seu propi sistema antioxidant, però no tots en tenim un igual d'eficaç. A través de les nostres dades genètiques, podem veure com es comporta el nostre cos en aquest aspecte i veurem com ajudar en aquest procés. Passa el mateix amb la nostra capacitat per fer front a la contaminació, la nostra sensibilitat dèrmica, la predisposició a la inflamació de la pell, l'acne, les varius, etc…, informació molt rellevant a l'hora de dissenyar l'estratègia per a la cura de la nostra pell.

El sol i la pell

No tothom té la mateixa sensibilitat al sol i això és una cosa que podem mesurar. Això també s'aplica a la capacitat de bronzejat i fins i tot a la nostra predisposició a tenir taques solars. El fotoenvelliment és un altre tema clau en la cura de la pell. No tothom té la mateixa predisposició genètica, per la qual cosa no hem de tractar tothom igual. Escolta els teus gens i dóna a la teva pell les cures que necessita.

Alimenta la teva pell

La primera manera de cuidar la teva pell és des de dins. Les vitamines i els minerals tenen un paper crucial en la salut de la teva pell. Estudis recents han demostrat com certes vitamines tenen un paper clau en el benestar de la pell. I, de nou, la manera com assimilem aquestes vitamines també està determinada pels nostres gens. Segons la vostra informació genètica, podem veure la vostra predisposició a la deficiència d'absorció d'algunes vitamines com: la B6. B12. B2. CD I altres nutrients essencials com l'àcid fòlic o els àcids grassos Omega 3 i 6.

Conèixer aquesta informació bàsica ens ajuda a veure quins tipus d'aliments hem de consumir més sovint i fins i tot quin tipus de cremes poden ser especialment beneficioses per a la nostra pell.

Ja teniu algun test genètic?

Si ja us heu realitzat un test de 24Genetics, 23andme, Ancestry.com o una altra companyia, podem utilitzar les vostres dades brutes (raw data) per crear el vostre informe de cura de la pell de 24Genetics. Només l'has d'adquirir a la nostra botiga i en poc temps tindràs el teu informe dermagenètic personalitzat.

Preguntes freqüents
COM ES FA AQUEST TIPUS DE TEST?

A 24Genetics t'enviem un kit per a la recollida de la mostra de saliva de forma molt senzilla. Aquesta mostra, que conté el teu ADN, us servirà per obtenir un informe, diversos o els 7 informes que tenim disponibles. Fes clic aquí per veure un vídeo amb els passos a seguir. És realment fàcil i des de la comoditat de casa teva. Quan tinguis la mostra, només ens l'has d'enviar de tornada segons les indicacions que et donarem. Rebràs els informes adquirits en un termini d'entre 3 i 6 setmanes des que registris a la nostra web el codi de la mostra d'ADN.

ESTÀ DISPONIBLE EL TEST GENÈTIC PELL AL MEU PAÍS?

A 24Genetics som europeus però treballem a nivell mundial. Podem enviar els nostres kits d'ADN a qualsevol país on visquis. A més, com que disposem de molts magatzems per tot el planeta, farem l'enviament des del més proper a la direcció que ens indiquis a la teva comanda, perquè l'enviament sigui el més ràpid possible.

TOT HA DE VEURE AMB ELS MEUS GENS?

Encara que els teus gens són un paràmetre molt important en el funcionament del teu cos, moltes altres circumstàncies com: l'estil de vida. Lexercici. La dieta. El lloc on vius. O els teus hàbits. Tot això també tenen una influència significativa al teu benestar. Per tant, la teva predisposició genètica és només un dels factors que afecten el funcionament del teu cos. Els nostres informes genètics us ofereixen valuosa informació. Conéixer bé el teu cos t'ajudarà a cuidar-lo millor.

TOTS ELS TEST DRMAGENÈTICS SÓN IGUALS?

Hi ha múltiples tests genètics de molt diferent nivell. La diferència està en la quantitat i la qualitat de la informació oferta. Les proves de 24Genetics es basen en una anàlisi genètica de darrera generació. Analitzen més de 700.000 marcadors genètics. La millor manera de comprovar la informació que rebràs és que vegis l'exemple d'informe que tens una mica més amunt en aquesta pàgina. A més, la gamma de tests genètics de 24Genetics és una de les més àmplies del mercat.

AQUEST ÉS EL MILLOR TEST GENÈTIC PER A LA CURA DE LA PELL?

Sí. I ho és per dues raons principals i diverses addicionals. Les dues raons principals són la qualitat i la quantitat de la informació genètica. A aquest enllaç pots veure per què afirmem això. I conèixer moltes més raons que faran que triïs el nostre test dermagenètic.

QUINES SÓN LES BASES DELS VOSTRES TEST A NIVELL CIENTÍFIC?

Quan hi ha un alt nivell de consens, els estudis científics més rellevants es fan públics a través d'institucions i organismes de tot el món. 24Genetics ha desenvolupat des de zero el seu propi algorisme d'anàlisi de l'ADN. Incorporant milers d'aquests estudis genètics àmpliament avalats per la comunitat científica internacional, per la qual cosa els nostres informes tenen un nivell de qualitat exigent. A més, la genètica, com qualsevol àrea de la ciència, és un camp viu i en constant evolució i a 24Genetics enriquim i millorem el nostre algorisme periòdicament, incloent noves investigacions que aporten informació desconeguda fins al moment de la seva publicació.

QUÈ REBRE CONCRETAMENT EN REALITZAR AQUEST TEST?

Rebràs al teu correu electrònic un informe complet i personalitzat sobre les teves predisposicions genètiques. I, si ho desitges, sempre pots sol·licitar-nos també el teu fitxer electrònic de dades brutes. Això, el raw data, conté tota la informació del mapa genètic. Tant l'informe com el fitxer els rebràs al correu electrònic que ens vas facilitar en registrar el teu kit d'ADN.

COM PUC MANTENIR ACTUALITZAT EL MEU INFORME?

Cada cop que dissenyem un nou tret realitzem gran varietat de proves abans de fer-ho públic. I, quan ho fem, t'ho notificarem pel teu coneixement.

AQUEST TEST D'ADN PER A LA CURA DE LA PELL ÉS VÀLID PER A ÚS CLÍNIC?

No. Si hi ha alguna patologia que els teus metges necessiten diagnosticar, hi ha un altre tipus de proves específiques més adequades per a aquest objectiu.

QUI POT FER-SE AQUEST TEST?

Aquesta prova va dirigida a persones de qualsevol edat, que volen cuidar la pell de manera personalitzada tenint en compte la informació que els proporciona la seva pròpia genètica. En cas de la prova es realitzarà a un nadó oa una persona d'edat avançada et preguem que ens ho notifiquis als comentaris de la comanda. Així podrem enviar un kit especial que faciliti la recollida de la mostra de saliva.

PER QUÈ TINC RISC DE FOTOENVELLIMENT SI CUIDO LA MEVA PELL?

La genètica és un factor amb què has de comptar sempre. És el que diu el teu ADN i és la teva tendència natural. Però hi ha altres factors ambientals i destil de vida que també influeixen en levolució de la teva pell. Per tant, la bona notícia és que, si cuides la teva pell, possiblement aquest fotoenvelliment a què ets propens no s'arribi a desenvolupar. O que, com a mínim, aconsegueixis alentir molt el seu avenç.

Tens un centre d'estètica o et dediques al món de la cura de la pell i la bellesa?

Descobreix com oferir més valor als teus clients amb els nostres tests genètics. A la nostra web de partners i distribuïdors tenim la fórmula perfecta per a tu.

0
    0
    Cistella
    La seva cistella està buida